Ποιου πολιτικού προβίβασαν κατ´εξαίρεση τον σωφέρ...

Ποιου πολιτικού προβίβασαν κατ´εξαίρεση τον σωφέρ...

 

Εκδρομή στο Λονδίνο 

Ωωωωωω. Να είδατε; Ο Νίκαρος μας πήγε εκδρομή στο Λονδίνο. Σύνοδος Κοινοπολιτείας σου λέει. Πήρε μαζί του και τον Πρόδρομο αλλά και τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Τώρα 5 ημέρες στο Λονδίνο τι έκαναν ακόμη δεν κατάλαβα. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ καταγράφει όμως ως θετικό οτι τουλάχιστον πέτυχαν παράγραφο στα συμπεράσματα της Συνόδου με την οποία η Κοινοπολιτεία στηρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπρου στην ΑΟΖ. 

Δεν πήραν την Κλέλια... 

Αλλά γίνεται να πηγαίνουν Λονδίνο και να μην παίρνουν μαζί τους την Κλέλια; 

Πού ξανακούστηκε αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Μα να πηγαίνετε Λονδίνο και να μην πηγαίνει η γυναίκα της παρέας; Άλλωστε στο Λονδίνο είναι και η Oxford Street και θα μπορούσε η κορούα να πάει με την Φιλίππα... 

Η Βουλή θα μετακομίσει Λατσιά...; 

Μα το μάθατε; Ο Συλλούρης απείλησε οτι εάν δεν του δοθεί η άδεια να προχωρήσει η ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής στην Λευκωσία (περιοχή ΠΑΣΥΔΥ) τότε θα μετακομίσει στα Λατσιά....

Μάλιστα ο Σύλλουρος κατονόμασε και συγκεκριμένη περιοχή στα Λατσιά που σκέφτεται να κτίσει τη νέα Βουλή. Όπως είπε στις σκέψεις ειναι η περιοχή που βρίσκεται το Ίδρυμα Χ. Στέλιου Ιωάννου. 

Τώρα που το σκέφτομαι ρε παιδιά αυτή η τοποθεσία έχει δυο θετικά: 

  1. Θα βολεύει όλους τους Βουλευτές παγκύπρια αφού θα έχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο 
  2. Θα απομονωθούν οι Νομοθέτες εκεί στα Λατσιά και ούτε θα τους βλέπουμε ούτε και θα τους ακούμε... Τι ευτυχία....!!!! 

Η ΔΗΠΑ εγκρίθηκε! 

Ε καλά ρε Κώτσιο μου... 

Γράψαμε την προηγούμενη βδομάδα οτι δεν θα έπρεπε να εγκρίνεις την ονομασία της Κίνησης Καρογιάν διότι αυτή υπάρχει στο Καταστατικό του ΔΗΚΟ και δεν πέρασαν μερικά 24ωρα και έβγαλες απόφαση... 

Καλά μας "τάπωσες". 

Αφού τσακώθηκαν στην ΔΗΠΑ... 

Εγω πάντως άλλα ακούω. 

Άκουσα οτι στην ΔΗΠΑ σκοτώθηκαν. 

Βασικά δεν τα βρίσκουν στο ποιος θα αναλάβει ως Πρόεδρος. 

Μα δηλαδή πρέπει να είσαι εντελώς απεγνωσμένος πολιτικά για να πας να ενταχθείς σε ένα νέο κόμμα για να βαράς "πίσκαλα" στον Καρογιάν και να γίνεις το όχημα του για την πολιτική του επιβίωση. 

Αδύναμος ο Ερντογάν... 

Μην ακούτε τους "ασχετίλες" δικούς μας τι σας λένε. Αν διαβάσετε τον Διεθνή Τύπο, όλες οι αναλύσεις συγκλίνουν ότι ο Ερντογάν οχι μόνο δεν είναι και δεν νιώθει παντοδύναμος αλλά τουναντίον είναι παντελώς αδύναμος. Αυτο φανερώνει η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών για την 24η Ιουνίου. 

Πάντως ο τύπος είναι εντελώς απρόβλεπτος αλλά οχι διότι "σάλταρε" αλλά ακριβώς επειδή δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα διαφορά αδιέξοδα στα οποία έχει βρεθεί. 

Θα δούμε. 

0 από 0 = 0 

Θυμάστε τι σας είπα την προηγούμενη βδομάδα για το δείπνο Νίκαρου - Ακκιντζί; Ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει να πετύχει. Να πάνε εκεί να φάνε και να φύγουνε χωρίς να μιλήσουν. Αν μιλήσουν θα αποτύχει. 

Τι έγινε; Πήγαν εκεί και έφαγαν αλλά συνάμα μίλησαν. Οπόταν διαφώνησαν και τίποτα δεν έγινε. 

Και ούτε θα γίνει, οπόταν χαλαρά. Άντε το πολύ πολύ κατα τον Σεπτέμβριο να αρχίσουν δήθεν και πάλι οι συνομιλίες, οι οποίες βεβαίως και πάλι δεν θα καταλήξουν πουθενά. 

Αλλά και να καταλήξουν, ειναι πιθανότερο να έχουμε πρόωρες εκλογές και να πάει ο Νίκαρος σπίτι του παρά να εγκριθεί λύση με δημοψήφισμα. 

2 Κράτη θέλει η Άγκυρα.

Μου αρέσει που η Άγκυρα πρότεινε στους Τουρκοκύπριους τη λύση των 2 κρατών

Τώρα οι Τουρκοκύπριοι βασικά θα πρέπει να επιλέξουν: 

Θέλουν Τουρκικά διαβατήρια ή Κυπριακά διαβατήρια; 

Αν θέλουν τουρκικά διαβατήρια, μπορούν να προχωρήσουν στη λύση των δυο κρατών.... 

Ααααατς. Εδώ σας θέλω πουλάκια μου! Για να δούμε τι θα αποφασίσουν. 

Έκαναν ΛΟΧΙΑ κατ΄εξαίρεση...

Ωωωωωωωω! Μα στην Κύπρο του 2018 γινεται χρήση της ρήτρας και του Δικαιώματος που παρέχεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης να δίνει προαγωγές κατ' εξαίρεση; 

Αν ειναι δυνατόν. 

Μάλιστα. Συνέβηκε και αυτό. Ο Ιωνάς έκανε κατ' εξαίρεση ΛΟΧΙΑ, αστυνομικό που βρίσκεται στη φρουρά ποίου πολιτικού νομίζετε; 

Εεεεεε! Εύκολακι. 

Μα ποιου άλλου; Του ΝΙΚΑΡΟΥ!!!! 

Και ξέρετε οτι προαγωγή κατ' εξαίρεση σημαινει οτι κάποιος προάγεται στην επόμενη βαθμίδα χωρίς να πληροί τα προσόντα και χωρίς να περάσει τις εξετάσεις και χωρίς να υπάρχει σχετική ανάγκη. 

Κι εγώ ο αδαής ρωτάω: και καλά ρε Ιωνα και Νίκαρε, οι τοοοόσοι αστυνομικοί που δουλεύουν νύχτα μέρα γιατί να συνεχίσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην δικαιούνται και αυτοί κατ' εξαίρεση προαγωγή, και να δικαιούται ένας από τους σωφέρ του ΝΙΚΑΡΟΥ; 

Είστε πραγματικά όμως αδικαιολόγητοι!!!!! 

Καλή Κυριακή παιδιά και να προσέχετε. 

16