Σαν την Κύπρο...: Παμπάτζι τζαι καζαντί στην κυπριακή Eurovision

Σαν την Κύπρο...: Παμπάτζι τζαι καζαντί στην κυπριακή Eurovision

Αγαπητέ μου αναγνώστη σε χαιρετώ και αυτό το Σάββατο που υποτίθεται ανήκει στον μήνα Μάη αλλά υπάρχουν περιοχές στην Κύπρο που βιώνουν καταστάσεις βαρυχειμωνιάς που δεν έζησαν ούτε τον Δεκέμβρη. 

Η αλήθκεια γίνουνται κλιματικές αλλαγές στην Κύπρο οι οποίες εκάμαν μας να χάσουμε εντελώς τον ππουσουλα μας. Που την μια πνιούμαστεν στη σκόνη σαν να είμαστε στα Εμιράτα, που την άλλη καταιγίδες και χαλάζι σαν να είμαστε ΒορειοΕυρωπαίοι. Πως να μεν είμαστε σαντανωμένοι στο φουλ; 

Το μόνο θετικό σε τούτη την υπόθεση είναι ότι ο μουντός ο καιρός και οι βροοχές ταιριάζουν περισσότερο στο Ευρωπαϊκό μας προφίλ, τωρά που είμαστε τζιαι φαβορί να κερδίσουμε την Eurovision.

Ο συμπατριώτης Κυπραίος, μετά που εξέπερασε το πρώτο σοκ για το Αλβανικό dna της Φουρέιρα, μετά που εξέπερασε το δευτερο σοκ που η Φουρέιρα έκαμεν χειρονομία τον Αλβανικό αετό, τζιαι άμα του είπαν ότι η Κύπρος έσχιει καλό τσιανς να κερδίσει τον διαγωνισμό, πρώτα σαν σωστός σιεηττάνης που είναι, επήε τζιαι επαιξε την στο μπούκκικο, τζιαι σιγά σιγά εγίνηκε και η Ελένη όλων μας. 

O Χάρης παιδιά θα ανοίξει τα ταμεία του κράτους πάντως αν κερδίσουμεν την Eurovision...αφού είπεν το. 

Βέβαια σε περίπτωση που χάσει περιττόν να πούμε ότι θα την κάμουν κάποιοι να φαίνεται ως η "άλουτη Φουρέιρα που την Αλβανία". Είπαμε, είμαστε της υπερβολής. 

Παμπάτζι τζαι καζαντί 

Και δώστου τα σενάρια το ένα μετά το άλλο...Πού θα κάμουμεν τον διαγωνισμό άμαν κερδίσουμε, αν θα έχει καζαντί τζαι παμπάτζι στο πάρκινγκ και πολλά άλλα...

Πάνω χαρά των ευρωπαίων που εννα έρτουν τζιαι εννα τα δουν. Οξά νομίζετε οι ‘Ευρωπαίοι’ που εννα ρτουν για την Eurovision κουβαλούν τα κιλά κόμπλεξ που κουβαλούμε εμείς; 

Ο Νίκαρος και ο Αρχιεπίσκοπος μας

Εγώ πάντως ζω για την ώρα και την στιγμή που ο Νίκαρος θα εγκαινιάσει τον διαγωνισμό τζιαι ο Αρχιεπίσκοπος θα κάμει άγιο ευχέλαιο με την σημαία των ΛΟΑΤΙ που πίσω του. 

Τωρά να δείτε που ο Άγιος Κύπρου αν μυριστεί χρήμα, του χρόνου εννά πάρει τζιαι η Αρχιεπισκοπή άρμα στο gay pride τζιαι μεν νομίζετε ότι εν υπερβολές, δαμέ o Τζιήκκος επήρεν την Ελληνική Κυβέρνηση δικαστήριο για ένα χωράφι.

Ο Κοτζιάς στο Δικαστήριο 

Αυτή ήταν η άλλη μεγάλη είδηση που απάσχολησε την Κύπρο μας την βδομάδα που μας πέρασε. Για ένα χωράφι αδειανό, που λέει και το ποίημα, βρέθηκε στο δικαστήριο ο Κοτζιάς μας για να καταθέσει. Που την μια ο Κοτζιάς να λέει ότι ούτε επί χούντας δεν δέχθηκε τέτοια προσβολή η Ελλάδα τζαι που την άλλη ο Βελάρης να φωνάζει "το κοτσιάνι ‘ουκ ελάττω παραδώσω’". Γενικά εζήσαμε στιγμές σπουδαίου κάλλους.

Παίζουν σε τζαι κατά λάθος άμα λάχει

Τζιαι εν μας κανούν τα άλλα ούλλα, το κομμάτι που είναι υπεύθυνο για την τάξη τζιαι ασφάλεια του κράτους μας- για όσους διερωτούνται εννοώ την Αστυνομία Κύπρου- έκαμεν πάλε το θαύμα της… Άνοιξαν πυρ προς ένα ανυποψίαστο πολίτη που επήεννε στην φάρμα γιατί εκόψαν τον ότι ήταν ύποπτος. Δηλαδή κάμετε το λλίο εικόνα:

Να περπατάς άνενοιας τζιαι ξαφνικά να αρκέψουν να σε παίζουν. Εσύ να νομίζεις ότι ήρταν οι Τούρτζιοι να πιάσουν τζιαι την υπόλοιπη Κύπρο τζιαι όπως ποσχιεπάζεις να δεις τι γινεται να θωρείς ότι εν αστυνομικοί δικοί μας. Αντιλαμβάνεστε εν έσχιει έτσι πράμα πούποτε και ευτυχώς μπορούμε να κάνουμε χιούμορ γιατί ο άνθρωπος εν ζωντανός.

Για ακόμα μια φορά όλα τα πάραπανω συμβάντα δεν είναι προιόντα φαντασίας, είναι πέρα για πέρα αληθινά με λίγη τσας υπερβολή… γιατί δεν πρέπει να ξέχνάμε ότι σαν την Κύπρο εν εσχιει.

Υ.Γ Μόνο δύναμη μπορούμε να ευχηθούμε στους συγγενείς του 10χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του. Ας ελπίσουμε έστω και τώρα κάποιοι να πήραν το μήνυμα που πρέπει. 

19