Η "Σφαγή" στο ΔΗΚΟ και ποιος ΄"διοικεί" στο Λόφο του Προεδρικού

Η "Σφαγή" στο ΔΗΚΟ και ποιος ΄"διοικεί" στο Λόφο του Προεδρικού

 

Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Ε όχι. Δεν γίνεται. Δεν επιτρέπεται. Δεν νοείται. Δεν είναι δυνατόν, βρε αναίσθητοι, να χάνουμε μωρά και κόσμο με αυτό τον τρόπο. Αν είναι δυνατόν!!!

Να πηγαίνει το μωρό 10 χρονών και να μην του κάνουν όλες τις εξετάσεις, διότι έτσι υπέθεσαν. Ε ΟΧΙ βρε μάγκες. Δεν πάει έτσι. Και ναι ρε. Και αξονικό να του κάνετε, και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Τι είμαστε δηλαδή; Που καταντήσαμε; Να αφήνετε ένα μωρό 10 χρονών να πεθαίνει. Με αυτό τον τρόπο; Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβηκε.

Και να σας πω και κάτι; ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ με αυτή την ανευθυνότητα των Πρώτων Βοηθειών; Πόσοι; Ειλικρινά! Πόσους έδωσαν εξιτήριο και είτε επέστρεψαν στις ίδιες Πρώτες Βοήθειες μετά από 2-3 ώρες είτε πήγαν σε άλλο γιατρό και γλύτωσαν;

Σας διαβεβαιώνω ΠΟΛΛΟΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (προσωπικά ξέρω 3 περιπτώσεις ακριβώς έτσι τον τελευταίο χρόνο. Και οι τρεις την γλύτωσαν στο παρά ένα, ενώ στην πρώτη τους επίσκεψη τους έδωσαν εξιτήριο)

Θύμωσε η Αστυνομία. Έκτοτε μόνο καμιά 10αριά εγκλήματα έγιναν!

Κατά τα άλλα; Πως πάτε; Σεργιανίζετε και οδηγάτε ανέμελοι;

Αν όχι, θα έπρεπε, διότι η Πολιτεία κήρυξε πόλεμο στο Έγκλημα… Οπόταν μη φοβάστε. 

Από το περασμένο Σάββατο που εγκληματικά στοιχεία πυροβόλησαν αστυνομικό, η Αστυνομία, το Υπουργείο θύμωσαν και αποφάσισαν να πατάξουν το έγκλημα.

Μετά την απόφασή τους, ο ΕΦΕΤΗΣ διάβασε όλα τα Αστυνομικά Δελτία για να δει τι γίνεται. Και ιδού τι συνέβηκε μετά την οργή της Αστυνομίας που φώναζε ότι θα πατάξει το έγκλημα:

Είδατε; Οπόταν μην φοβάστε. Η Αστυνομία κάνει την δουλειά της τέλεια και από την ημέρα που κήρυξε τον πόλεμο κατά του εγκλήματος έγιναν μόνο 2-3 ληστείες, 2-3 απειλές με μαχαίρι, 2-3 εμπρησμοί, 1-2 ρίψεις πυροβολισμών και μερικά «γαζώματα» αυτοκινήτων με πυροβόλα όπλα.

Νιώθω την ασφάλεια παντού… (Χα χα χα χα)

Εκκαθάριση στο ΔΗΚΟ

Καλά κάνει ο Νικόλας και καθαρίζει το Μητρώο του Κόμματος.

Μα τι σημαίνει σιόρ να είσαι γραμμένος σε 10 κόμματα; Γέμισε ο τόπος επιτήδειους που κρατούν 10 σχοινιά ο καθένας για την προσωπική τους ανέλιξη.

Θέλεις κύριε να είσαι μέλος Κόμματος; Επέλεξε ένα κόμμα, γίνε μέλος και φτάνει.

Σωστός ο Νικόλας.  Nα το κάνει και ο ΔΗΣΥ και όλοι…Το ίδιο κανονικά θα πρέπει να κάνει και ο ΔΗΣΥ και η ΕΔΕΚ και όλοι.

Δεν μας λένε τον αριθμό των μελών τους…

Πάντα να είστε καχύποπτοι όταν δεν υπάρχει διαφάνεια. Ακούσατε κανένα κόμμα να λέει δημόσια πόσα είναι τα μέλη του;

Όλοι το κρατάνε ως «επτασφράγιστο μυστικό».Δεν κατάλαβα όμως το λόγο. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε ο συνολικός αριθμός μελών ενός κόμματος να δημοσιοποιείται;

Έξω φρενών ο Μαρίνος Μουσιούτας

Θύμωσε ο Μαρίνος Μουσιούτας διότι «έριξαν» στα πόδια του την Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ως προς την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΚΟ.

Ο Μαρίνος Μουσιούτας, «ο ήπιος τόνος του ΔΗΚΟ», όπως τον χαρακτηρίζουν διάφοροι εντός του κόμματος, θα ήταν μια καλή επιλογή για την θέση του Αναπληρωτή ώστε το κόμμα να εκπέμπει σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, υποστηρίζουν οι υποστηρικτές του.

Ωστόσο η υποψηφιότητα της Χριστιάνας, άλλαξε το πλάνο, αφού σχεδόν όλοι θεωρούν ότι την Χριστιάνα την «προμοτάρει» ο Νικόλας.

Πάντως Ο ΕΦΕΤΗΣ θεωρεί ότι και τα δυο στελέχη είναι ικανά.

Ας συμφωνήσουν στο εξής: Όποιος χάσει πάει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και τελείωσε το θέμα.

Μην σας πω ότι ο Μαρίνος ίσως να πρέπει να κάνει αυτή την επιλογή από τώρα ώστε να μην γίνουν εκλογές για την θέση του Αναπληρωτή. 

Η Έδρα

Εγώ σας είπα τι πρέπει να γίνει την περασμένη βδομάδα, ως προς την πολύκροτη υπόθεση της έδρας της Λεμεσού. Δεν ακούτε (διαβάστε εδώ τι εισηγήθηκε Ο ΕΦΕΤΗΣ).

Συνεπώς η έδρα έμεινε αδειανή και μάλλον θα παραμείνει αδειανή για αρκετό καιρό ακόμη.

Βρίσκω όμως ότι ο ΑΒΕΡΩΦ έχει ένα σημείο, που είπε ότι θα πρέπει να αποφασίσει η Πολιτεία τι θέλουμε. Οι Έδρες να ανήκουν στα Κόμματα ή στα πρόσωπα;

Αν αποφασιστεί αυτό, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Το είπε και ο Αρχισύντροφος Άντρος, και μου φαίνεται λογικό: Η έδρα ανήκει στην Αλληλεγγύη και η έδρα της Ευρωβουλής (που κρατάει η Ελενάρα) ανήκει στον ΔΗΣΥ.

Μπράβο ρε Αντρίκκο μου. «Προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα».   

Μαντάρα…

Όμως όπως και να έχουν τα πράγματα με την έδρα, η ουσία είναι άλλη:

Πως ως Κράτος δεν έχουμε υπόθεση. Ούτε καν και για τις έδρες δεν έχουμε ρυθμίσεις ώστε τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει ό,τι του κατέβει. 

Τι άλλο θέλετε ρε μπαγάσες;

Πρόδρομος και Χριστοδουλίδης

Οι δυο που «παίζουν μπάλα» και μοιράζουν παιχνίδι στον Λόφο είναι οι Πρόδρομος και Χριστοδουλίδης.

Αυτό δεν αρέσει σε αρκετούς, για δυο λόγους:

  1. Για το Κυπριακό. Διότι –οι αντιδρούντες- έχουν υπόψη την γραμμή των δυο στο εθνικό θέμα, γραμμή την οποία υιοθετεί και ο Νίκαρος και γραμμή η οποία δεν είναι βεβαίως «λύση να’ ναι κι’ ό,τι να’ ναι».   
  2. Διότι οι δυο είναι ισχυρές προσωπικότητες και δεν παρακάμπτονται εύκολα και συνεπώς οι προσβάσεις προς τον Νίκαρο περνούν από τους δυο.

Ξέρω. Θα σκεφτείτε «μα καλά, ο Νίκος Χριστοδουλίδης πλέον ως ΥΠΕΞ, πώς ελέγχει τον Λόφο»; Και όμως. Ο ήπιος κατά τα άλλα Νίκος, ή Νικούι (όπως τον φωνάζουν στο Παρασκήνιο) είναι και δικτυωμένος και «σιγανός ποταμός». Οπόταν μην σας τύχει, λένε άτομα που τον ξέρουν καλά, να τον βρείτε εναντίον σας…

16