Σαν την Κύπρο...:Οργανωμένη Δημοκρατία με καρπούζι τζαι χαλλούμι

Σαν την Κύπρο...:Οργανωμένη Δημοκρατία με καρπούζι τζαι χαλλούμι

Αναγνώστη μου σε χαιρετώ. Ελπίζω να με πεθύμησες . Την περασμένη εφτομάδα έπιασα οφ επειδή έπρεπε να παω σε καμια 20αρκά γάμους.

Εξεκίνησε τωρά η σεζόν τζιαι έρκουνται ούλλοι συνάμενοι. Σκέφτουμαι να ξεκινήσουμε να μαζέφκουμε υπογραφές να μας διουν τον δέκατο τρίτο (όσοι πιάνουν δηλαδή) μες τον Μάη τζιαι όι τον Δεκέμβρη.

Έχω μια ελπίδα ότι εννά έρτουν ουλλοι μαζεμενοι μες τουτο τον τζιαιρό, ώσπου να ξεκινήσει το παγκόσμιο να ησυχάσουμε.

Μια ελπίδα είσχιεν τζιαι ο μάταιος τούτος κόσμος ότι ο Τραμπ ήταν να συναντηθεί με τον Κιμ Γιογκ Ουν  για να τεθούν στέρεες βάσεις για την αποπυρηνικοποίηση της Β.Κορέας.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε τζιαι σιγά να μεν εγίνετουν δηλαδή με τούτους ούλλους τους πελλούς που εμπλέξαμε.

Πάντα στην ανθρώπινη ιστορία υπήρχαν στα βασικά κέντρα εξουσίας αλλόφρωνες αλλά νομίζω πρώτη φορά έχουμε τόσους πολλούς μαζεμένους. 

Το θετικό της υπόθεσης είναι το κέντρο του κόσμου, δαμέ στην Νήσο Κύπρο εν έχουμε έτσι προβλήματα. Εμείς έχουμε μόνο νούσιμους, σε βαθμό που σκεφτούμαστε να τους κάμουμε εξαγωγή.

Χωρίς να υπάρχει κάποιος λογικός συνειρμός με την πιο πάνω παράγραφο, ξεκινούμε με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιου Δίπλαρου, ο οποίος σε τηλεοπτικό πάνελ  είπε ότι  στα δημόσια σχολεία  υπάρχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση και η μοναδική ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν να αλλάξουν σχολείο.

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις ο Ευθύμιος εψιλομάσησε μας τα, ανάφερε άλλα περιστατικά, με αποτέλεσμα ακόμα και οι μαθητές που είχαν καταγγείλει τα περιστατικά να έκαναν ένα βήμα πίσω. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό από την ιστορία αυτή... Ο Δίπλαρος έδωσε την ευκαρία στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου να φτιάξει το προφίλ της στην μετεκλογική εποχή...

Πάντως τούτο το φκιολί που εσηκώσαμε μες την Κύπρο πρέπει να σταματήσει άμεσα. Τζιαμέ που είμαστε στο άλλο τραγικό άκρο "του κρύψε να περάσουμε" εφτάσαμε στο σημείο όποιος πάει τζιαι πει μισή κουβέντα σε κάποιο πολιτειακό αξιωματούχο να φκαίννει να το κάμνει τουτούκκι.

Ο πρώτος που εδίδαξε αυτή την ιστορία είναι ο Δήμαρχος Πάφου ο οποίος με τις απανωτές του καταγγελίες εκατάφερε να ασκήσει πίεση στην Αστυνομία τζιαι να ξεκινήσει μεγάλη  εκστρατεία κατά του οργανωμένο εγκλήματος.

Μόνον στην Λάρνακα εσυνάξαν 18 άτομα τζιαι ως την επομένη αφήκαν τους τζιαι εφύαν. Στην Πάφο είπαν μου ότι επήαν, δυο φορές μάλιστα, 18 περιπολικά, 50 αστυνομικοί, σε μάντρα στα Χολέτρια της Πάφου με εντάλματα έρευνας. Τρέμω στη σκέψη τι μπορεί να ξεψαχνίσαν εκεί με τόση λεπτομέρεια.

Εν τυχαία που κάποιοι, πολλά πετυχημένα, γράφουν μες το facebook ότι «το μοναδικό οργανωμένο κομμάτι της Κυπριακής Δημοκρατίας να είναι το οργανωμένο έγκλημα;». 

Στον δρόμο που χάραξε ο Φαίδωνας, τζιαι για να μεν μείνει πουκάτω επειδή ομολογουμένως εταραξεν του τα πέκκα του ο Φαίδωνας, ο Ιωνάς είπεν μας ότι «υπολογίζει» μες την εμπορεία ναρκωτικών να εμπλέκονται τζιαι άτομα του επιχειρηματικού κόσμου που θαυμάζουμε (!).

Το πρώτο πράμα που εσκέφτηκα είναι: Εν δυνατόν εγώ τζιαι ο Ιωνάς να θαυμάζουμε τους ίδιους;  Πέραν που την πλάκα είναι ξεκάθαρα απαράδεκτο ό Υπουργός Δικαιοσύνης να προβαίνει σε τούτου του τύπου τις αφηρημένες δηλώσεις.

Τζιαι για να μεν παρεξηγηθώ εγώ είμαι πολλά υπέρ στο να υπάρχουν πολιτικοί με τσαγανό τζιαι κότσια τζιαι να φκαίννουν να λαλούν τα πράματα με το όνομά τους.

Αλλά που κάτω που το όνομά πρέπει να έσχιει τζιαι δέκα στοιχεία. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Αλλά εδώ στη νήσο της υπερβολής τι περιμένεις;

Σε άλλα νέα  με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του τέως προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια, προς τον νυν για το Κυπριακό, «εσφαχτήκαν» στα ράδια ο Άντρος ο Κυπριανού με τον Προδρόμου. Οι μεν λαλούν ότι ο Νίκαρος φλερτάρει με την διχοτόμηση οι δε λαλούν ένεν.

Εγώ λαλώ εν καλά που τούτη την πενταετία το ΑΚΕΛ εξεκίνησε να ασκεί αντιπολίτευση αλλά αν δώσουν τζιαι καμιά πρόταση εν τζιαι πειράζει.

Τέλος , τέλος τις μέρες που πιάνουμε δεκάδες emails για το περιβόητο GDPR, να μπορούμε να ελέγχουμε δηλαδή ποιες εταιρίες κατέχουν προσωπικά μας δεδομένα και ποιες όχι, έρκεται η κυβέρνηση τζιαι εισηγείται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Πόμπα timing κοπέλια.

Τελοσπαντων τούτο που έσχιει πραγματική σημασία εν άλλο. Να πιάσει η Liverpool ποψε το έκτο.

Το καρπούζι εν κομμένο μες το ψυγείο το ίδιο τζιαι το χαλλούμι. Το ίδιο τζιαι οι μπύρες. Ούλλος ο πλανήτης εννα δει ποψε τον τελικό. Αλλά μόνο εμείς εννα τον απολαύσουμε όπως πρέπει. 

Μεν ακούτε πελλάρες. Σαν την Κύπρο εν έσχιει.

19