Έρχεται ανασχηματισμός… Νικόλας σώζει Αβέρωφ και Νίκαρο

Έρχεται ανασχηματισμός… Νικόλας σώζει Αβέρωφ και Νίκαρο
Ονόματα έκπληξη για Ευρωβουλή – Η κοροϊδία με την αποζημίωση των 900 του Συνεργατισμού – Ποιοι Υπουργοί είναι υποψήφιοι για αλλαγή στον Ανασχηματισμό – Ο Εφέτης έχει κέφια σήμερα...

Τι πρέπει να γίνει στο ΡΙΚ…

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε τα του ΡΙΚ και τις εκθέσεις του Γενικού Ελεγκτή…  Έχουμε και εκεί διάφορα παρατράγουδα...

Ο ΕΦΕΤΗΣ έχει τη λύση για το ΡΙΚ, η οποία είναι μια: Να κλείσει και να ξανανοίξει με νέα δομή, με νέες συμβάσεις και με όσους υπαλλήλους πραγματικά χρειάζεται.

Αλλά ποιος θα είναι ο Ηρακλής;… Μάλλον χάθηκε και δεν υπάρχει κανένας για τέτοιο άθλο.

Το ξέρατε, ότι είμαστε κορόιδα, ε;

 

«Απλώς να σας πω ότι οι 900 του Συνεργατισμού που θα απολυθούν θα πάρουν, ως αποζημίωση, όλοι μαζί συνολικά €100 εκατ., ποσό υψηλότερο κατά €10 εκατ. από αυτό που πήραν από το ταμείο πλεονασμού περίπου 11 χιλ. άτομα κατά το 2013. Συγκεκριμένα, το 2013 εγκρίθηκαν 10.919 αιτήσεις που υποβλήθηκαν από εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους και έλαβαν συνολική αποζημίωση €90.679.678. Κατά μέσο όρο έκαστος πήρε €8.304. Ενώ οι 900 του Συνεργατισμού θα μοιραστούν €100 εκατ. και κατά μέσο όρο έκαστος θα πάρει περίπου €110 χιλ. Αυτή είναι, δυστυχώς, η αλήθεια... κορόιδα φορολογούμενοι».

Αυτό έγραψε ο συνάδελφος Πανίκος Χαραλάμπους του ΦΙΛ την 6η Ιουλίου.

Ο ΕΦΕΤΗΣ συμφωνεί απόλυτα και γι’ αυτό σας το μεταφέρω για να αντιληφθείτε, αν δεν το αντιληφτήκατε, ότι μας έχουν για κορόιδα.

Η Πάφος γίνεται Μανχάταν…

 

Μα τι μανία μας έπιασε με τους πύργους; Μετά την Λεμεσό, την Λευκωσία άρχισαν και οι Παφίτες να θέλουν πύργους.

Ήδη για την Πάφο έχουν υποβληθεί 10 αιτήσεις για την κατασκευή συνολικά 13 πύργων, που αρχίζουν από 8 και εκτείνονται στους 20 ορόφους

Ο Τορναρίτης για Ευρωβουλή…

Ο Νίκος Τορναρίτης κτίζει ευρωπαϊκό και διεθνές προφίλ αφού πλέον δίδει προτεραιότητα σε διεθνείς δράσεις μέσω της Βουλής.

Πρόσφατο παράδειγμα η Ασιατική Συνέλευση, η οποία για πρώτη φορά συνήλθε και συνεδρίασε στην Κύπρο, μετά από πρωτοβουλία του Τορναρίτη του ΔΗΣΥ.

Ο Νίκος Τορναρίτης θεωρείται πλέον ως ένας από τους έξι υποψηφίους του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές (ΜΑΙΟΣ 2019) και μάλιστα σύμφωνα με έρευνες που γίνονται φαίνεται να είναι και στα τρια πρώτα φαβορί.

Σύμφωνα με πηγαδάκια, στις έρευνες πρώτη εμφανίζεται η Στέλλα Κυριακίδου ενώ για την δεύτερη θέση κονταροχτύπιονται Λευτέρης Χριστοφόρου με Νίκο Τορναρίτη.

Πάντως αν ισχύει ότι η Στέλλα πάει για Επίτροπος, τότε δεδομένη έδρα στην Ευρωβουλή θα έχουν Λευτέρης και Νίκος.

Το σκέφτεται και η Αναστασία…

Όπως πρώτος σας έγραψε Ο ΕΦΕΤΗΣ, στο ΔΗΚΟ σκέψεις για την ευρωβουλή γίνονται και από τον περίγυρο της Αναστασίας Παπαδοπούλου.

Πάντως εάν τελικά η Αναστασία πει το ΝΑΙ, η εκλογή της πρέπει να θεωρείται πέραν από βέβαιη…

Ο ΓΓ ΑΚΕΛ για Ευρωβουλευτής;

 

Αυτό το μάθατε;

Ξέρετε ότι στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ λέγεται ότι υπάρχει η σκέψη, ο Άντρος Κυπριανού να προκηρύξει νωρίτερα εκλογικό συνέδριο στο ΑΚΕΛ και ο ίδιος να κατέλθει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής…

Λέτε; Να το δούμε και αυτό σύντροφε…

Φταίει η Άννα…

Μην ακούτε τι λένε οι διάφοροι κακεντρεχείς. Ότι δήθεν δεν έγιναν σωστοί χειρισμοί, ότι δεν υπολόγισαν καλά τα πράματα και φτάσαμε σε αυτό το χάλι με τον Συνεργατισμό.

Για όλα φταίει η Άννα Θεολόγου….!!! Αυτό δεν προσπάθησαν οι διάφοροι να μας πουν; Επειδή βρέθηκε η ανεξάρτητη Βουλευτής με μετοχές σε εταιρεία, η οποία έχει ΜΕΔ…

Νικόλας σώζει Αβέρωφ και Νίκαρο

 

Ήθελαν δεν ήθελαν, τελικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος σώζει την παρτίδα και του Νίκαρου και του Αβέρωφ.

Διότι, κακά τα ψέματα, αλλά αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν επιδείκνυε «σοβαρότητα» ο Νίκαρος θα έχανε τον Συνεργατισμό, θα γινόταν κούρεμα και την ίδια ώρα εξέγερση…

Και ξέρετε τι θα σήμαινε αυτό, ε; Ότι η αναχώρησή του από την Νήσο θα ήταν πέρα από βέβαιη.

Μαζί του, θέσεις στο ίδιο αεροπλάνο για one-way ταξίδι εκτός Κύπρου, θα έκλειναν και ο Αβέρωφ αλλά και ο Χάρης.

Τελικά, ο Νικόλας ΚΑΙ τους έσωσε ΚΑΙ έβαλε εξισορροπητικές προτάσεις στα των εκποιήσεων.

Τι του χρωστούν;

Το πολιτικό ερώτημα βεβαίως που προκύπτει είναι ένα: Τώρα, Αβέρωφ και Νίκαρος χρωστούν στον Νικόλα. Αλλά τι;

Μήπως, την απομάκρυνση του Καρογιαν; Λέω, τώρα…

Ω ναι. Έρχεται Ανασχηματισμός…

 

Μπορεί ο Νίκαρος στην πρώτη του θητεία να μην έκανε ανασχηματισμούς –πλην κάποιων υποχρεωτικών αλλαγών- αλλά σε αυτή του την θητεία ο Νίκαρος είναι αποφασισμένος, και όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ ήδη το είπε και στους υπουργούς: Όποιος δεν παράγει έργο, φεύγει. Καθαρές κουβέντες.

Όπως μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ, ο Ανασχηματισμός αναμένεται να γίνει περί τα τέλη του έτους. 

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αλλαγή;

Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για αλλαγή σκυτάλης είναι:

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ,

ΚΛΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,

ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Όλα βεβαίως είναι ρευστά και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ωστόσο εάν τα πράγματα συνεχίσουν να μην κυλούν ομαλά και μετά τον Σεπτέμβριο τότε οι πιο πάνω θα πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται διότι είτε ο Νίκαρος θα τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με άλλο χαρτοφυλάκιο είτε θα τους πει να ψάχνουν για δουλειά…

Παιδιά είναι καύσωνας… Πάω Ναυσικά!

 

16