Παρουσιαστής πάει για Ευρωβουλευτής με ΔΗΣΥ…

Παρουσιαστής πάει για Ευρωβουλευτής με ΔΗΣΥ…
Η αποκάλυψη του ΕΦΕΤΗ για τον γνωστό παρουσιαστή που πάει για Ευρωβουλευτής - Οι εκπαιδευτικοί, το άστοχο tweet του Αβέρωφ και το γλωσσάρι #Cyprus

 

ΑμάνΧαμπιαούρη μου...

Όπα βρε. Τι έγινε; Χιλιάδες εκπαιδευτικοί στους δρόμους. Και γιατί; Επειδή, λένε, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα αναδιοργάνωσης των ωρών των εκπαιδευτικών έτσι ώστε να αξιοποιείται καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή οι εκπαιδευτικοί.

Δηλαδή; Να σας πω τι σημαίνει αυτό:

Ότι η Κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να στείλει κάποιους εκπαιδευτικούς στις τάξεις αντί να τους έχει σε γραφεία, στο υπουργείο.

Αυτό όμως που ενόχλησε συγκεκριμένη μερίδα εκπαιδευτικών και όχι όλους, ήταν η απόφαση όπως οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διοικήσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων, πλέον να μην δικαιούνται μείωση από τον χρόνο διδασκαλίας λόγω του χρόνου που σπαταλούν για συνδικαλιστικές δραστηριότητες!!!!!

Τιιιιιι;;;;;;;

Ω ναι. Δεν το ξέρατε; Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν στα Συμβούλια των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων δικαιούνται να αφαιρούν από τον χρόνο που θα έπρεπε να δίδασκαν, διότι συνεδριάζουν για τις συνδικαλιστικές τους δράσεις….

Ωεωωωωωωω

Όταν δεν σου περνά, σιωπάς...

Η Κυβέρνηση αν και σε κάποια σημεία ίσως να έχει δίκαιο, φαίνεται ότι δεν της περνά. Δεν της περνά να περάσει ακόμη και αυτό το απλό μήνυμα στην κοινωνία ώστε να έχει τους πολίτες με το μέρος της.

Οπόταν αποφάσισαν σπασμωδικά, ασυντόνιστα και χωρίς πλάνο και επικοινωνιακή στρατηγική να τα βάλουν με τους Εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να εκτίθεται η ίδια η Κυβέρνηση.

Το άστοχο tweet του Αβέρωφ...

Στον κυκεώνα, μπήκε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία (σε κυνήγι καγκουρό), για να μας πει, τι;

Ότι «Σε μια χώρα στην οποίαν ξοδεύουμε το ψηλότερο ποσοστό επί του ΑΕΠ για την Παιδεία σ’ ολόκληρη την Ευρώπη και ταυτόχρονα  καταγράφουμε  τα πιο πενιχρά εκπαιδευτικά αποτελέσματα, οι εκπαιδευτικοί μας είναι στους δρόμους για τα ωράρια εργασίας τους».

Και γιατί είναι άστοχο (το λιγότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω); Για 2 λόγους:

Πρώτο: Διότι παραπλανεί και παραπληροφορεί (κακώς Φούλη)

Δεύτερο: Διότι αγαπητοί μου, υψηλές δαπάνες είχαμε από πάντα στην Παιδεία. Άρα, Φούλη μου, 6 χρόνια στην διακυβέρνηση του τόπου, τι κάνατε γι’ αυτό; Και τώρα μας στέλλετε και τουίτς!!!!

Κυβερνάτε 6 χρόνια για να μας λέτε γενικόλογα και αοριστολογίες;

Περιττό να σας πω ότι το άστοχο τουίτ του Αβέρωφ προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Νικόλας και το γλωσσάρι

Καλά. Κι εμείς είμαστε κατά στο γλωσσάρι. Το ξαναείπαμε ότι πρόκειται για μια βλακεία. Αλλά ο Νικόλας μας το πήρε πολύ πατριωτικά το θέμα.

Δεν γίνεται, βρε Νικόλα να κάνεις 10 συνεχόμενες παρεμβάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το γλωσσάρι. Έχεις απόλυτο δίκαιο μεν, αλλά οι παρεμβάσεις με φειδώ δε.

 

Εκτεθειμένη η ΕΣΚ και Επ. Δεοντολογίας

Από την άλλη, με την αποκάλυψη του email στην οποία προέβη ο Νικόλας Παπαδόπουλος μένουν εκτεθειμένες τόσο η Ένωση Συντακτών όσο και η Επιτροπή Δεοντολογίας, οι οποίες αρνούνταν την όποια ανάμειξη.

Ενώ στο email, το οποίο απέστειλε το μέλος της ΕΣΚ και Μέλος της Επ. Δεοντολογίας προς όλα τα μέλη του ΔΣ ΕΣΚ, ενημέρωνε ότι θα απουσίαζε από την συνεδρία διότι θα συμμετείχε σε «συνάντηση της ομάδας που ανέλαβε, εκ μέρους των Επιτροπών Δεοντολογίας, το Γλωσσάριο…»

Ωεωωωωωωωωωω

Πρέσβεις, Πρεσβείες και Πρόξενοι, Νίκο...

Βρε Νικολή μου. Μα πήγες εκεί στο ΥΠΕΞ. Εσύ άριστος γνώστης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Γίνεται να μην διαθέτουν ΟΛΕΣ οι Πρεσβείες αλλά και τα Προξενεία της Δημοκρατίας λογαριασμό στο Τουίτερ; Μην σου πω και σελίδα στο Facebook.   

Όπως επίσης και όλοι οι Πρέσβεις πρέπει να διαθέτουν λογαριασμούς.

Πέραν της πολιτικής που θα πρέπει να εκφράζουν μέσα από τους λογαριασμούς, θα μπορούσες να το καθιερώσεις και ως ένα εργαλείο επικοινωνίας και βοήθειας προς Κύπριους που ενδεχομένως να βρίσκονται σε κάποια χώρα ή ακόμη για τις όποιες σχετικές πληροφορίες ενδεχομένως να χρειάζονται.

Οπόταν βάλε μπρος δουλειά: ΟΛΟΙ με λογαριασμούς και ΟΛΟΙ με διάθεση διαδραστικότητα.

Ήδη έγινε η αρχή...

Σύντροφε, η καρδιά…

Αρχισύντροφε, μα τι έγινε στην Ολομέλεια της Κυριακής και μας λαχτάρισες; Πρόσεξε την καρδιά και είσαι ακόμη νεαρός.

Γι’ αυτό σου λέει και ο ΕΦΕΤΗΣ: Πήγαινε ευρωβουλευτής να πνάσεις Αντρίκκο μου. Να πιάννεις 12,000 ευρώ τον μήνα, να κάνεις τα ταξίδια σου σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο και έγνοια που σ’ έπιασε…

Ο Τρύφωνος για Ευρωβουλευτής

Ω ναι. Ο Τάσος Τρύφωνος φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Αβέρωφ Νεοφύτου για το «ψηφοδέλτιο των 6 υποψηφίων» του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Τάσος Τρύφωνος φαίνεται να είναι το μη πολιτικό πρόσωπο που προκρίνει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για να ενισχύσει το ήδη αρκετά ισχυρό ψηφοδέλτιο, όπως αυτό διαμορφώνεται.

Βεβαίως ο Τρύφωνος δεν είπε το «ΝΑΙ» ακόμη αλλά αναμένεται ότι θα είναι κάτι που θα συζητήσουν οι δυο τους ίσως και εντός Αυγούστου μετά συνοδείας μοχίτο σε γνωστή πλαζ της Αργάκας.

Εν ολίγοις, το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ έχει σχεδόν κλείσει αφού μέχρι τώρα αναμένεται ότι θα διεκδικήσουν οι:

  1. Λευτέρης Χριστοφόρου
  2. Στέλλα Κυριακίδου (και μετέπειτα Επίτροπος ΕΕ)
  3. Νίκος Τορναρίτης
  4. Τάσος Τρύφωνος
  5. Χρήστος Στυλιανίδης (ίσως)
  6.  ;;;;;;;;;

Συνεπώς, απέμεινε μόνο μια θέση φίλοι και φίλες. Τρέξτε στην Πινδάρου και στείλτε τα CV σας όσοι ενδιαφέρεστε…

Άντε φεύγω… Έχει και καύσωνα. Πάω πισίνα HiltonPark.

16