Ο Βίκτωρας επανέρχεται… στο Προεδρικό

Ο Βίκτωρας επανέρχεται… στο Προεδρικό
Ο Βίκτωρας, μια εκτίμηση για Χάρη και μια... πρωτότυπη ιδέα για Νίκαρο

 72 εκποιήσεις έως αρχές Σεπτεμβρίου

72 εκποιήσεις προγραμματίζονται εντός Αυγούστου και μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη. Οι ημερομηνίες ήδη έχουν ανακοινωθεί όπως επίσης και τα ακίνητα που είναι προς εκποίηση. 

Πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Λευκωσίας θα γίνουν 17 εκποιήσεις, στην περιοχή Λεμεσού 14 εκποιήσεις, στην επαρχία Λάρνακας 21 εκποιήσεις, στην επαρχία Πάφου προγραμματίζονται 20 εκποιήσεις και στην επαρχία Αμμοχώστου μία εκποίηση. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ καλεί το κοινό να μην αγχώνεται. Διότι: Πρώτον οι εκποιήσεις αυτές αφορούν συμφωνημένες διαδικασίες μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών και δεύτερον, οι εκποιήσεις εάν είστε ΜΕΔ δανειολήπτης θα σας λυτρώσουν και εάν δεν είστε ΜΕΔ αλλά είστε επενδυτής ίσως να βρείτε λαβράκι. 

Οπόταν μην ανησυχείτε αγαπητά μου παιδιά. Και όσοι δεν κρατάτε αρκετά για τα δάνειά σας, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η διαδικασία πτώχευσης. Σας συμφέρει.

Πτωχεύσετε να γλυτώσετε… 

Δεν κάνω πλάκα με το θέμα της πτώχευσης. 

Εάν τα δάνειά σας είναι περισσότερα από την ακίνητη και κινητή περιουσία σας, κηρύξτε πτώχευση. Θα διαγραφούν τα δάνειά σας και θα είστε για τρία χρόνια εκτός οικονομικού συστήματος. Μετά θα μπορείτε κανονικά να δραστηριοποιηθείτε.  

Μια ιδέα για να πρωτοτυπήσει ξανά ο Νίκαρος  

Την διαδικασία πτώχευσης γιατί δεν την διαφημίζει η Κυβέρνηση; Είδες Νίκαρε μου. Ο ΕΦΕΤΗΣ σου δίνει ιδέες for free… 

Αν διαφημίσεις την διαδικασία πτώχευσης και τα οφέλη της, θα έχεις άλλη μια (μετά το κούρεμα) παγκόσμια πρωτοτυπία: 

Θα είσαι η πρώτη παγκοσμίως κυβέρνηση που θα καλείς τους πολίτες σου να βγουν σε πτώχευση… 

Ο ΔΗΣΥ κάνει ανακαίνιση…!!! 

 

Παρατηρήσαμε κάτι εργασίες στην είσοδο του ΔΗΣΥ αλλά δεν πήγε ο νους μας ότι ο Αβέρωφ αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση!!!! 

Ω ναι! Και πως το μάθαμε; Μα, μας το έστειλαν σε ανακοίνωση προχθές την Παρασκευή. Μας ενημέρωναν ότι ο Αβέρωφ θα συναντηθεί με Αντιπροσωπεία από Κίνα, και ότι θα γίνουν δηλώσεις. 

Αλλά, όπως μας έγραψαν, «λόγω ανακαίνισης οι δηλώσεις θα γίνουν στον 3ο όροφο». 

Ε συγνώμη ρε παιδιά, αλλά ο ΔΗΣΥ το δείχνει και στην πράξη ότι η Οικονομία πάει καλά. Κάνει ανακαίνιση. Όπως κι’ εσείς αγαπητοί μου φορολογούμενοι. Αν πηγαίνουν καλά τα οικονομικά σας θα κάνετε και μια ανακαινισούλα… 

Αν όμως δεν πηγαίνουν καλά τα οικονομικά σας, σιωπάτε, και κάνετε και μόνοι σας τους μάστορες αν είναι τοοοοοοσο έντονη η μουρμούρα στο σπίτι… 

Αν πάλι, τα οικονομικά σας είναι τοοοοσο χάλια, αντί για ανακαινισούλα κάνετε μια πτωχευσούλα… 

Ο Αντωνίου του ΔΗΚΟ για ευρωβουλευτής 

 

Μπορεί εσείς αγαπητά μου παιδιά να είσαστε σε παραλίες και σε διακοπές, αλλά οι πολιτικοί μας δεν αναπαύονται ποτέ. Δουλεύουν και δουλεύουν για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Και η επόμενη αναμέτρηση είναι οι Ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Μην νομίζετε ότι είναι μακριά. Σε μόλις 10 μήνες. Και οι υποψήφιοι θα πρέπει να «οργώσουν» την Κύπρο ολόκληρη αφού ως γνωστό η Κύπρος θεωρείται ενιαία περιφέρεια και οι έξι «εκλεκτοί» θα αναδειχθούν μέσα από παγκύπρια εκλογή. 

Όπως σας είπε ξανά ο ΕΦΕΤΗΣ, στο ΔΗΚΟ θεωρείται δεδομένη η επαναδιεκδίκηση της έδρας στις Βρυξέλλες από τον νυν ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Μαυρίδη, ενώ σκέψεις γίνονται και από την Αναστασία Παπαδοπούλου. 

Όμως στη λίστα θα προστεθεί άλλος ένας, ο εκ των Αντιπροέδρων του ΔΗΚΟ και πρώην Βουλευτής Πάφου, Αντώνης Αντωνίου. 

Πάντως αναμένεται το ερχόμενο Φθινόπωρο θα είναι περίοδος τελικών αποφάσεων από όλους όσους σκέφτονται την υποψηφιότητά τους για τις ευρωεκλογές. 

Η Επιτροπή Αρέστη. Θα τα καταφέρει; 

Άρχισε η Επιτροπή Αρέστη την διερεύνηση για τον Συνεργατισμό. Σε πρώτη φάση θα περάσουν για κατάθεση 10 άτομα. Ήδη ο Μάριος Κληρίδης, πρώην Γενικός Διευθυντής του Συνεργατιςμού κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή (3/8). Ο Μάριος Κληρίδης είπε πολλά ενδιαφέροντα ανάμεσα σε άλλα και ότι ο Νικόλας Χατζηγιάννης (πρώην Πρόεδρος του ΔΣ Συνεργατισμού και νυν Γενικός Διευθυντής Συνεργατισμού) τον υπόσκαπτε και στον Υπουργό Οικονομικών. 

Θα δούμε την συνέχεια βεβαίως αλλά το ερώτημα, το κύριο, είναι άλλο: Θα καταφέρει η Επιτροπή να βγάλει πόρισμα για τον Συνεργατισμό; Και βεβαίως οι πολίτες δεν αναμένουν την Επιτροπή να τους πει για το τι γινόταν στον Συνεργατισμό πριν το 2013 αλλά για το τι έγινε στον Συνεργατισμό από το 2013 μέχρι το 2018. Αυτή είναι η ουσία. Διότι ούτως ή άλλως για τις μαύρες τρύπες του Συνεργατισμού από την ημέρα ίδρυσής του έως το 2013 τα βρήκε η Τρόικα και μας έβαλε ως κράτος μέσω Μνημονίου να τις καλύψουμε και το ύψος τους ήταν 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Ο Χάρης κινδυνεύει...

Η αίσθηση του ΕΦΕΤΗ είναι πως ο Χάρης κινδυνεύει. 

Δεν πιστεύω ότι θα εντοπιστούν άμεσες ευθύνες του Χάρη αλλά θεωρώ ότι θα εντοπιστούν έμμεσες ευθύνες κυρίως ως προς τον διορισμό και την δράση του Χατζηγιάννη.

Αλλά και χωρίς να χρειάζεται έρευνα, οι πολιτικές του ευθύνες νοείται ότι είναι εκεί…  

Θα αποδεχτεί την παραίτηση ο Νίκαρος 

Και αυτή την φορά ο Νίκαρος θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Χάρη. 

Αυτό είπαν συγκεκριμένα στον ΕΦΕΤΗ «άνθρωποι του Νίκαρου». 

Επιστρέφει στο Προεδρικό ο Βίκτωρας 

 

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει τα νέα. Και σας τα μεταφέρει. Λοιπόν, ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν επαναδιορίστηκε Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιστρέφει στο Προεδρικό. 

Η επιστροφή του αναμένεται τον Σεπτέμβριο και θα αναλάβει το Γραφείο Τύπου του Προεδρικού. 

Αν και η προτεραιότητά του ήταν άλλη, ο Βίκτωρας τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στο Προεδρικό μετά από πρόταση που του έκανε ο Νίκαρος. 

Άλλωστε, ο ΕΦΕΤΗΣ σας το είπε και παλαιότερα, ο Βίκτωρας ενόσω ήταν Αναπληρωτής Κυβερνητικός λάμβανε 2,000 ευρώ τον μήνα καθαρά ενώ μετέπειτα η Κλέλια διορίστηκε με 3,500 ευρώ τον μήνα.  

Πάντως δεν ξέρουμε αν ο Βίκτωρας με την επιστροφή του στο λόφο θα προβαίνει και σε δηλώσεις αλλά αυτό θα είναι κάτι που θα εναπόκειται στον Πρόδρομο και στον Πρόεδρο. 

Λοιπόν. Έχουμε καύσωνα. Σας αφήνω και πάω για ψάρεμα… 

 

16