Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε σε live μετάδοση (βίντεο)

Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε σε live μετάδοση (βίντεο)

12/10/2017 - 08:43
Μάταιες απέβησαν οι προσπάθειες του Π. Ποροσένκο να τον κρατήσει ξύπνιο.

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 7 συνολικά φορές πήρε ο ύπνος τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της... συνέντευξης τύπου με τον Ουκρανό Πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Ο «σουλτάνος» πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην ουκρανική πρωτεύουσα με μία σειρά από ανοιχτά και φλέγοντα ζητήματα, όπως η αναγνώριση του Κουρδιστάν και της Κριμαίας, να τίθενται επί τάπητος στις συναντήσεις μεταξύ αξιωματούχων των δύο χωρών.

Η κρισμότητα όμως της επίσκεψης αλλά και το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός φακός ήταν πανταχού παρόν δεν πτόησαν τον Ερντογάν, ο οποίος εμφανώς καταβεβλημένος είπε να κλείσει λίγο τα μάτια του. Όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε η απόσταση που χωρίζει το κλείσμο των ματιών από το βαθύ λήθαργο μερικές φορές είναι πολύ μικρή, έτσι ο Τούρκος Πρόεδρος πιάστηκε στα πράσα.

Ούτε οι μάταιες προσπάθειες του Ουκρανού Προέδρου με χτυπήματα των χεριών στο τραπέζι απέδωσαν τα αναμενόμενα καθώς ο Ερντογάν πότε ξύπναγε και χασμουριόταν, πότε βυθιζόταν στην αγκαλιά του Μορφέα, ενώ όταν άνοιγε τα μάτια του φαινόταν σαν να μην ήξερε που βρισκόταν.

Πηγή: 
gazzeta

Close