Ηνωμένο Βασίλειο: Νησί Φρούριο πωλείται σε τιμή ευκαιρίας (φώτος)

Ηνωμένο Βασίλειο: Νησί Φρούριο πωλείται σε τιμή ευκαιρίας (φώτος)

Ένα ολόκληρο νησί  φρούριο, διατίθεται προς πώληση για £400.000 το οποίο είναι πιο φτηνό και από την τιμή ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο. 

Το Stack Rock Fort, στα ανοικτά των ακτών του Milford Haven στο Pembrokeshire, παρουσιάζεται ως μια «καταπληκτική ευκαιρία για κάποιο να κατέχει ένα πραγματικό κομμάτι της ιστορίας». 

Είναι ένα από μια σειρά οχυρών που σχεδιάστηκε για να υπερασπιστεί τη Βρετανία και το Βασιλικό Ναυτικό Ναυπηγείο στο Pembroke Dock κατά της εισβολής από τη Γαλλία υπό τον Ναπολέοντα ΙΙΙ.

Κάποτε ήταν οπλισμένο με δεκαέξι κανόνια 18 τόνων, και επανδρωμένο με μέχρι 150 άνδρες. Το νησί χτίστηκε μεταξύ 1850 και 1853, και αναβαθμίστηκε με ένα νέο κτίριο που περιβάλλει πλήρως τον αρχικό πύργο των πυροβόλων όπλων.

Το ιδιόκτητο νησί για πρώτη φορά διατέθηκε προς πώληση για £150.000 και αποτελείται από τρεις ορόφους με σπειροειδείς σκάλες που οδηγούσαν σε καθένα από αυτούς, με τα δωμάτια με τα κανόνια και πρώην υπνοδωμάτια, με το νησί να παρέχει 360 ° θέα.

Είναι επί του παρόντος ακατοίκητο, ωστόσο ο αντιπρόσωπος πωλήσεων Purplebricks λέει ότι η περιοχή έχει «απίστευτο περιθώριο ανάπτυξης». 

 «Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες έχουν ενημερωθεί για τη δυνατότητα να μετατρέψουν το φρούριο σε εμπορική κατοικία».

 

20