Συνελήφθη στη Μόσχα ο σωσίας του Μέσι

Συνελήφθη στη Μόσχα ο σωσίας του Μέσι
Ο σωσίας του Λιονέλ Μέσι προκάλεσε χαμό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Τόσο πολύ που οι Αρχές τον συνέλαβαν για πρόκληση κοινωνικής αναταραχής. (PHOTO)

Ρέζα Παραστές είναι 25χρονος φοιτητής, αλλά και σωσίας του Λιονέλ Μέσι! Ο Ιρανός ταξίδεψε στη Μόσχα, όπου την Πέμπτη (14/6) αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και η παρουσία του στην Κόκκινη Πλατεία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε χαμό.

Μόλις τον αντίκριζε ο κόσμος, τον πλησίαζε για μια selfie και για ένα αυτόγραφο, σε τέτοιο βαθμό που κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στη ρωσική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων, IRNA, ο σωσίας του Λιονέλ Μέσι συνελήφθη για την πρόκληση δημόσιας αναταραχής.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, καθώς και τον περασμένο Μάιο ο Παραστές είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και πλήθος κόσμου γύρω του στην Τεχεράνη, με αποτέλεσμα να τον μαζέψουν οι αστυνομικοί στην πρωτεύουσα του Ιράν.

Πάντως ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει όλο που γίνεται κάθε φορά που βγαίνει εκτός και γίνεται αντιληπτός. "Όπου εμφανιστώ, οι άνθρωποι σοκάρονται. Με κάνει χαρούμενο που τους κάνω χαρούμενους" έχει πει στο παρελθόν ο 25χρονος φοιτητής.

20