Χειρονόμησε άσεμνα και έφαγε κλωτσιά από τραγουδίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειρονόμησε άσεμνα και έφαγε κλωτσιά από τραγουδίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλωτσιά στο κεφάλι έφαγε ένας άντρας που τόλμησε να αγγίξει τα οπίσθια της τραγουδίστριας την ώρα που εκείνη ερμήνευε το κομμάτι της.

Ο άνδρας ήταν με μια παρέα φίλων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας και παρακολουθούσαν την τραγουδίστρια Gebby Vesta.

Ο άνδρας διακρίνεται να προσπαθεί να γλιστρήσει το χέρι του στους μηρούς της, αλλά η τραγουδίστρια το σπρώχνει μακριά και σηκώνεται όταν το χέρι του φτάνει στον καβάλο της.

Η 32χρονη τότε σηκώνεται και του ρίχνει μία κλωτσιά στο κεφάλι με τις ψηλές δερμάτινες μπότες της.

Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας απομακρύνεται από το νυχτερινό κέντρο και η Gebby χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους πως δεν πρέπει να χουφτώνουν γυναίκες μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται στη σκηνή.

Όπως είπε: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο και πάλι δεν ικανοποιήθηκα. Αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Το να φοράω σέξι ρούχα είναι μέρος της δουλειάς που κάνω. Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το θέτει αυτό ως όρο όταν σε προσλαμβάνει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες μπορούν να αγγίξουν ότι θέλουν.

Απογοητεύτηκα που το προσωπικό ασφαλείας δεν τον απομάκρυνε προτού συμβεί αυτό και του επέτρεψε να το κάνει. Θα μπορούσα να προκαλέσω μεγαλύτερα προβλήματα και να κάνω καταγγελία μετά το περιστατικό, αλλά το νυχτερινό κέντρο μου ζήτησε προσωπικά συγνώμη. Θέλω το βίντεο να γίνει μάθημα για άλλα κέντρα ώστε να διασφαλίζουν πως το προσωπικό τους αντιμετωπίζεται με σεβασμό».

20