Στολίζουν ήδη… χριστουγεννιάτικα στη Μ. Βρετανία! (Φώτο)

Στολίζουν ήδη… χριστουγεννιάτικα στη Μ. Βρετανία! (Φώτο)

Ότι… βαριόταν στη Λαπωνία φαίνεται ο Άγιος Βασίλης, αφού είπε να κάνει μια στάση στη Μεγάλη Βρετανία. Το πρόβλημα; Ότι είναι περίπου 140 μέρες νωρίτερα!

Ναι καλά διαβάσατε. Είμαστε μόλις στις αρχές Αυγούστου. Κάποιοι δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές, ωστόσο, στη Βρετανία έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν Χριστουγεννιάτικα!

Αψηφώντας τον υδράργυρο που έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να εγκαινιάσει το μαγαζί με τα χριστουγεννιάτικα είδη στο πολυκατάστημα Selfridges.

Κρατώντας μια κιθάρα και φορώντας συνεχώς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, ο αγαπημένος άγιος των παιδιών ντύθηκε σε στυλ ροκ για να υπηρετήσει το θέμα των εγκαινίων: «Selfridges Rocks Christmas» (Το Selfridges συνταράσσει τα Χριστούγεννα).

Με το Λονδίνο να «καίγεται» κάτω από τον καυτό ήλιο, λόγω του καύσωνα, τα μπλουζάκια μοιάζουν καταλληλότερα παρά τα πουλόβερ με τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, ωστόσο το Selfridges υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας του να ξεκινήσει νωρίτερα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, σχεδόν πέντε μήνες πριν από την 25η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε πελάτες που πραγματικά μας ζητούν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την περίοδο του χρόνου» επισήμανε στο Reuters η Ελέανορ Γκρέγκορι από το Selfridges.

«Επομένως, όσο έχουμε πελάτες που έρχονται σε εμάς ζητώντας να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την εποχή, εμείς θα ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα και είμαστε πανευτυχείς που θα ανοίγουμε το κατάστημά με τα χριστουγεννιάτικα εν μέσω καλοκαιριού».

20