Ζωή Τζάνη: Η καυτή σύντροφος του Σπαλιάρα (Φωτογραφίες)

Ζωή Τζάνη: Η καυτή σύντροφος του Σπαλιάρα (Φωτογραφίες)

13/04/2017 - 15:47

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες των τηλεθεατών είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ξεκίνησε στο Survivor ως μέλος της ομάδας των «Διάσημων» όμως αυτοί τον ψήφισαν να πάει στους «Μαχητές».

Στο τελευταίο αγώνισμα, η ομάδα του Σπαλιάρα ήταν η νικήτρια και το έπαθλο ήταν μια ακόμα επικοινωνία με τους φίλους τους από την Ελλάδα.

Ένα από τα γράμματα ήρθαν στον Γιάννη Σπαλιάρα ήταν από τη «Ζωή», η οποία μάλιστα μέσα σε αυτό του μετέφερε και την αγάπη της οικογένειάς του, κάνοντάς τον να δακρύσει.

Η Ζωή Τζάνη είναι γυμνάστρια και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα. Τώρα, τον παρακολουθεί από τους τηλεοπτικούς της δέκτες και δηλώνει περήφανη για αυτόν. Οι φράσεις "Μου λείπεις" και "Σε αγαπάω πολύ", ήταν αυτές που συγκίνησαν τον Σπαλιάρα.

«Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ! Μου λείπει και μένα, αλλά από ό,τι κατάλαβα θέλει να συνεχίσω να είμαι εδώ. Μάλλον θα είμαστε καλύτερα μετά, έτσι φαίνεται». Με αυτά τα τρυφερά λόγια, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξέφρασε στην κάμερα του Survivor, τα συναισθήματα του για την κοπέλα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της πιο κάτω:

 

Πηγή: 
newsbeast.gr

Close