Καλιφόρνια - πυροβολισμοί: Τραυματίες και αναφορές για νεκρούς

Νεκρός ο δράστης

Συναγερμός ξέσπασε στις αστυνομικές Αρχές της πόλης Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια, αφού πριν από μερικές ώρες σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε μπαρ εστιατόριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο μπαρ-ψησταριά «Borderline» λίγο μετά τις 23.00 (τοπική ώρα), πέταξε καπνογόνα και άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο όπλο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 άτομα.  

Το CNN μετέδωσε πριν λίγη ώρα ότι υπάρχουν νεκροί, χωρίς να προσδιορίζει τον αριθμό τους ή να δίνει κάποια άλλη πληροφορία.

Οι Αρχές της πόλης ανακοίνωσαν πριν  λίγη ώρα ότι ο δράστης έπεσε  νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.  Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες μπορεί να φτάνουν ακόμα και τους 20. 

 

΄

Σημειώνεται ότι το μπαρ ήταν γεμάτο με νεαρά άτομα, αφού φιλοξενούσε ένα event με έκπτωση για φοιτητές. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από το εσωτερικό του εστιατορίου ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί. Έντρομοι οι πελάτες μπήκαν κάτω από τα τραπέζια ή έτρεξαν στις τουαλέτες για να κρυφτούν. Κάποιοι μάλιστα έσπασαν την τζαμαρία με τα χέρια τους, προκειμένου να καταφέρουν να βγουν γρήγορα έξω, για να ζητήσουν βοήθεια.  

12