Ανασύρθηκαν θύμα και όχημα από την θαλάσσια περιοχή Κάβο Γκρέκο

Σκάφος Λιμενικής Αστυνομίας
Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του οχήματος στην Αστυνομία

Ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο το αυτοκίνητο το οποίο είχε εντοπιστεί λίγο πριν από το μεσημέρι από τουριστές οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Συμφώνα με πληροφορίες από την αστυνομία εντός του οχήματος βρίσκεται ένα νεκρό άτομο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Προηγούμενη ενημέρωση

Θαλασσοταραχή επικρατεί στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο όπου εντοπίστηκε επιβάτης σε ημιβυθισμένο όχημα μέσα στα θάλασσα που πιστεύεται ότι είναι γυναίκα.Το έργο της Λιμενικής Αστυνομίας δυσχεραίνουν οι καιρικές συνθήκες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη περιοχή κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ αναμένεται η ανέλκυση του οχήματος από τη θάλασσα.

Γύρω στις 11 και 40 το πρωί είχε φθάσει η πληροφορία στις αρχές από τουρίστες που είχαν δει το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα.

Η Αστυνομία δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τα ακριβή στοιχεία του νεκρού προσώπου. Ωστόσο, όπως μας έχει αναφερθεί, έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος είχε αναφέρει χθες βράδυ στην Αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί η εν διαστάσει σύζυγος του.

 

 Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

10