Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Το έργο των γυναικών ΣΥΟΠ είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων»

Offsite Team -
05.01.2023 - 17:28

«Το έργο των γυναικών ΣΥΟΠ είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων»

Όλα όσα είπε ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ

Το έργο των γυναικών ΣΥΟΠ είναι ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών, ανέφερε ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης κατά την τελετή ορκωμοσίας γυναικών Συμβασιούχων Οπλιτών της 12ης Εκπαιδευτικής Σειράς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο στρατόπεδο "Λοχία Λάζαρου Γεωργίου" στη Λάρνακα.

​Σε γραπτή ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς αναφέρεται ότι «η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των οικογενειών τους, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, καθώς και εκπροσώπων της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Οι γυναίκες ΣΥΟΠ "αφού ολοκλήρωσαν τη βασική τους εκπαίδευση, θα παρακολουθήσουν το Σχολείο Μαχητή και ακολούθως, αφού τοποθετηθούν στις Μονάδες, θα συμμετέχουν στα Ειδικά Σχολεία Ειδικοτήτων, για εξειδίκευση στα οπλικά συστήματα τα οποία θα υπηρετούν».

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης στην Ημερήσια Διαταγή του ανέφερε ότι οι γυναίκες ΣΥΟΠ «πρέπει να αισθάνονται υπερήφανες που έχουν την τιμή να αφιερώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους στην υπηρεσία της πατρίδας. Πρόσθεσε ότι το έργο που αναλαμβάνουν είναι ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών και τις προέτρεψε να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε αυτό εργαζόμενες με αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα, ζήλο και πίστη στην αποστολή, εξελίσσοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις ικανότητές τους».

Ο Αρχηγός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες της κοινωνίας και της πολιτείας τονίζοντας ότι, η δύναμη της γυναικείας τους ψυχής θα λειτουργεί σαν πολλαπλασιαστής ισχύος των υψηλών ικανοτήτων που απόδειξαν ότι έχουν. Καταλήγοντας τις καλωσόρισε στην Εθνική Φρουρά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα».

ΚΥΠΕ

Home