Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κωσταράκος: Δεν μας τρομάζουν οι απειλές Τσελίκ

Offsite Team -
10.06.2022

Κωσταράκος: Δεν μας τρομάζουν οι απειλές Τσελίκ

«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», λέει ο Τσελίκ - «Θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια» η απάντηση Κωσταράκου

Στις απειλές που εκτόξευσε κατά της Ελλάδας ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ομέρ Τσελίκ, απάντησε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.

Σε ανάρτησή του στο facebook, απαντά στην απειλή του Τσελίκ, ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», γράφοντας ότι δεν μας τρομάζει και τον συμβουλεύει να αναρωτηθεί «τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ».

>>>Διαβάστε επίσης: Τι λένε στρατιωτικοί αναλυτές για την κρίση Τουρκίας - Ελλάδας;

Ο στρατηγός Κωσταράκος προειδοποιεί επίσης τους Τούρκους ιθύνοντες να σκεφτούν πολλές φορές πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε εχθρική κίνηση γιατί -όπως γράφει σε ανάρτησή του- «θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό».

Ας το αναλογισθούν, αναφέρει ο κ. Κωσταράκος, γράφοντας πως έχουν χρόνο «να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του στρατηγού Κωσταράκου:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι , αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί , με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι ( ίσως το γνωριζει) « θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί, και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας».

Τσελίκ: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Εκτός ορίων είναι η τουρκική προκλητικότητα, με τον εκπρόσωπο της προεδρίας να απειλεί με ανάρτησή του στο Twitter πως «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Ομέρ Τσελίκ στο πλαίσιο της τουρκικής άσκησης EFES στα παράλια της Σμύρνης, από την οποία ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό του.

CNN

Home