Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

21 νεκροί στην άσφαλτο τους πρώτους 6 μήνες του 2022

Offsite Team -
16.06.2022 - 07:44

21 νεκροί στην άσφαλτο τους πρώτους 6 μήνες του 2022

5 νεκροί στην άσφαλτο σε 5 μέρες αύξησαν δραματικά τον αριθμό των νεκρών

Θερίζει ο μολώχ της ασφάλτου με τους νεκρούς στην άσφαλτο να φτάνουν τους 21 μέχρι σήμερα από την αρχή του έτους όπως ανέφερε στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ ο υπεύθυνος της τροχαίας Αρχηγείου, Χάρης Ευριπίδου.

Μιλώντας την ίδια ώρα για το χθεσινό θανατηφόρο με δύο μοτοσικλετιστές νεκρούς ηλικίας 23 και 68 ετών σημείωσε ότι είναι από τις ασυνήθιστες περιπτώσεις και δεν έτυχε στο παρελθόν να έχουμε σύγκρουση δύο μοτοσικλετών και να χάνουν και τα δύο άτομα την ζωή του.

>>> Διαβάστε επίσης: Στην δημοσιότητα τα ονόματα των δύο μοτοσικλετιστών (Φώτος)

Όπως σημείωσε ο κύριος Ευριπίδου φαίνεται από τις έρευνες της αστυνομίας υπήρξε δεξιά στροφή της μιας από τις δύο μοτοσικλέτες με αποτέλεσμα να ανακοπεί η πορεία της άλλης μοτοσικλέτας ενώ σύμφωνα με τις ενδείξεις φαίνεται ότι οι μοτοσικλέτες είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 

Παράλληλα ανέφερε ότι ο ένας οδηγός δεν έφερε κράνος ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα κράνος το οποίο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία δεν το φορούσε ο άλλος οδηγός. 

>>> Διαβάστε επίσης: Θανηφόρο/Αγ. Νάπα: Οδηγούσε σκούτερ & μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τέλος ο κύριος Ευριπίδου σημείωσε ότι δυστυχώς είχαμε 5 νεκρούς στην άσφαλτο σε 5 μέρες καθώς πέραν του διπλού θανατηφόρου προηγήθηκαν την τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 θανατηφόρα  με νεκρό 68χρονο στην Αγία Νάπα και 59χρονο στην Πάφο και το Σάββατο στην Σωτήρα με νεκρό 52χρονο.

Home