Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

76χρόνος παρέδωσε τσάντα με ναρκωτικά σε κρατούμενο

Offsite Team -
09.01.2023

76χρόνος παρέδωσε τσάντα με ναρκωτικά σε κρατούμενο

Thumbnail
Από έρευνα Αστυνομικού εντοπίστηκε ένα ξύλινο κουτί που περιείχε ποσότητα φυτικής ύλης-κάνναβης

Ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε τσάντα που κρατούσε 76 χρόνος από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος μετέβηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας για να επισκεφθεί ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου ο 76χρονος κατά την διάρκεια επίσκεψης σε 48 χρονο ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια της Αγίας Νάπας παρέδωσε μια πλαστική τσάντα με ρούχα για να του παραδοθούν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην τσάντα από Αστυνομικό στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε ένα ξύλινο κουτί που περιείχε ποσότητα φυτικής ύλης-κάνναβης, βάρους 0,1667 γραμμαρίων.

Ο 76χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενος ανέφερε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών και ότι μετέφερε την τσάντα κατόπιν παράκλησης του 48 χρονου.

Ανακρινόμενος ο 48χρονος παραδέχθηκε ενοχή, αναφέροντας ότι ο ίδιος ζήτησε από τον 76 χρονο να του φέρει την τσάντα αποκρύβοντάς του ότι μέσα σε αυτή υπήρχε το ξύλινο κουτί με την κάνναβη.  Ο 48 χρόνος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα που διέπραξε ενώ ο 76 χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά.

Home