Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναμένει ενημέρωση από Σαββίδη για πόρισμα η Στέφη

Offsite Team -
15.09.2022

Αναμένει ενημέρωση από Σαββίδη για πόρισμα η Στέφη

Υπ. Δικαιοσύνης: Άρση διαθεσιμότητας του Ανώτερου Αξιωματικού, εν αναμονή ενημέρωσης για το πόρισμα Αιμιλιανίδη

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, σε γραπτή της δήλωση αναφέρει ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο ανώτερος αξιωματικός, που αναφέρεται στις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη αντίδραση Κατσουνωτού για υπόθεση με Άννα Αριστοτέλους

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της κ. Δράκου παραδόθηκε προ ολίγου το πόρισμα του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή σχετικά με την έρευνα που αφορούσε στις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, εναντίον ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας.

«Όπως είναι γνωστό, με σκοπό τη διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποτελεσματικότητας της έρευνας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, αποφασίστηκε η διαθεσιμότητα του ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή. Με την παράδοση του πορίσματος, οι λόγοι για τους οποίους ο αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα έχουν εκλείψει», σημειώνει η κα. Δράκου.

Διαβάστε επίσης: ​​​​​​​Στον Γ.Ε. το πόρισμα Αιμιλιανίδη για τις καταγγελίες Αριστοτέλους

«Δεδομένου ότι δεν λαμβάνω γνώση του περιεχομένου του πορίσματος, αναμένω να τύχω σχετικής ενημέρωσης από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας αφού το μελετήσει, ώστε να ενεργήσω ανάλογα», προσθέτει.

ΚΥΠΕ

Home