Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απαντά στον Αρχηγό η μητέρα Θανάση - «Ήταν όλοι διεφθαρμένοι»

Offsite Team -
18.09.2022 - 10:20

Απαντά στον Αρχηγό η μητέρα Θανάση - «Ήταν όλοι διεφθαρμένοι»

«Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτεi»

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου έδωσε η μητέρα του εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πριν από 17 χρόνια, κάτω από τη γέφυρα στην Άλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη δήλωση του Αρχηγού της Αστυνομίας, ο οποίος είπε ότι «δεν ξέρω τι λένε οι φήμες, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής διαπίστωσαν φόνο και δεν τον διερεύνησαν», η μητέρα του Θανάση απάντησε:

>>>>Διαβάστε ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ<<<<

«Ήταν ΟΛΟΙ διευθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμοτησαν εκεί στην σκηνή, μπροστά  μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μοy. Γι' αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθητε να τους δικαιολογησετε!  Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτεi».

>>> Διαβάστε επίσης: Μάτσας: Υποψίες για τους δράστες της δολοφονίας του Θανάση <<<

Αυτούσια η απάντηση της μητέρας του Εθνοφρουρού:

«Εξ αφορμής τής δήλωσης τού Αρχηγού: "Δεν ξέρω τι λένε οι φήμες, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής διαπίστωσαν φόνο και δεν τον διερεύνησαν».

Αγαπητέ κύριε Αρχηγέ... Να αφήσετε τις φήμες που επικαλείστε και να σάς πω εγώ το τί πέρασα και πόση απάνθρωπη και ψυχοφθόρα συμπεριφορά συνάντησα με τούς τότε αστυνομικούς της δεκάρας...

Δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα ανάσκελα με άθικτο  σώμα εξωτερικώς, με το στόμα γεμάτο άμμο, με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του και κάποια μέτρα πίσω από την κάθετο της γέφυρας και να μιλούν για πτώση!!!

Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντή ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν ότι δήθεν, "γι' αυτό φέρνουν τον ιατροδικαστή για να μην βουρουν (τρέχουν) αυτοί μετά"!!! 

Και κάποιοι άλλοι στην Λάνεια μάς έλεγαν να το πάρουμε απόφαση ότι ο γιός μας "αυτοκτόνησε" και τελείωσε! και να μήν τρέχουμε στούς δικηγόρους να τρώμε τα λεφτά μας!!!

Είναι όλα γραμμένα στις καταθέσεις και πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, διότι είναι εξ αιτίας όλων αυτών πού κάναμε όλο αυτό τον μαρτυρικό αγώνα για να σάς αποδείξουμε ότι το παιδί μας το σκότωσαν αλλού και το τοποθέτησαν κάτω από την γέφυρα! Και αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή!!

Ήταν ΟΛΟΙ διευθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμοτησαν εκεί στην σκηνή, μπροστά  μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μου!!!

Γι' αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθητε να τους δικαιολογησετε!  Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτει!!!

Υ.Γ.  Όποτε θέλετε είμαστε στην διάθεσή σας να μιλήσουμε!»

Home