Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομία: Ζητά κλειστά κυκλώματα σε όλα τα γήπεδα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
23.09.2022

Αστυνομία: Ζητά κλειστά κυκλώματα σε όλα τα γήπεδα

Στο παρόν στάδιο δεν θα αλλάξει η πολιτική της Αστυνομίας στο θέμα των επεισοδίων

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

«Καμπανάκι» ήχησε το άκουσμα των επεισοδίων που έγιναν την Τετάρτη το βράδυ στον αγώνα του Σούπερ -Καπ στο φούτσαλ μεταξύ ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας και τον τραυματισμό  του δημοσιογράφου Ανδρέα Κακουλλή, αλλά και ενός αστυνομικού. Πλέον η Αστυνομία θα βάλει πίεση ώστε σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα να τοποθετηθεί σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Μιλώντας στην Offsite News ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου παραδέχθηκε ότι ο αγώνας δεν κρίθηκε ως υψηλού κινδύνου λέγοντας ότι «εκ του αποτελέσματος δεν ήταν έστω και εάν προέκυψαν δυο τραυματισμοί από ρίψη αντικειμένων».

Ο κ.Ανδρέου είπε ότι η Αστυνομία δεν είναι  αρμόδια για τον έλεγχο στις εισόδους. Ωστόσο, παρατήρησε ότι τα αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν αποτέλεσαν περιουσία του Σταδίου. Ο κ. Ανδρέου υπογράμμισε ότι στο παρόν στάδιο δεν θα αλλάξει η πολιτική της Αστυνομίας στο θέμα των επεισοδίων.

>>>>Διαβάστε επίσης: Ξανά στις 3/11 στο Δικαστήριο 3 για επεισόδια στο ΑΕΚ- Σαλαμίνα<<<<

Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι σε γήπεδα ή κλειστά γυμναστήρια χωρητικότητας έως  2.000 θεατών δεν είναι απαραίτητη η χρήση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. 

Την ίδια ώρα όμως η Αστυνομία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας θα ζητήσει σύσκεψη ώστε να ζητηθεί η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε όλα τα Στάδια. 

Home