Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρήκαν 22kg ναρκωτικά, πιστόλι και άνω των €100.000

Offsite Team -
24.02.2023

Βρήκαν 22kg ναρκωτικά, πιστόλι και άνω των €100.000

Συντονισμένες επιχειρήσεις έφεραν 6 συλλήψεις

Στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης βάρους 22 κιλών και ποσότητας κοκαΐνης βάρους 400 γραμμαρίων, ενός πιστολιού, και χρηματικού ποσού πέραν των 50

χιλιάδων ευρώ, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της

Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Κατά τη διάρκεια της επιχειρήσεων συνελήφθησαν έξι πρόσωπα.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ πραγματοποιήθηκε χθες, στην επαρχία Πάφου. Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο 23χρονο οδηγό αυτοκινήτου. Στην κατοχή του 23χρονου υπόπτου εντοπίστηκαν σε δύο χαρτοκιβώτια, 22 συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 22 κιλών περίπου, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

ΚΑΝΝΑΒΗ 2

Λίγο αργότερα, στις 2.30 το μεσημέρι, επίσης στην Πάφο, στο πλαίσιο της επιχείρησης της ΥΚΑΝ, ανακόπηκε για έλεγχο 21χρονη οδηγός αυτοκινήτου. Στο όχημά

της εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη όμοια με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 400 γραμμαρίων περίπου, και ένα πιστόλι. Στο αυτοκίνητο της εντοπίστηκαν επίσης 25 πυροτεχνήματα και μικροποσότητα κάνναβης, ενός γραμμαρίου περίπου.

Η 21χρονη επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν και στη σύλληψη τρίτου υπόπτου, άντρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να είχε χθες παραδώσει στον 23χρονο ύποπτο, τα χαρτοκιβώτια με τις συσκευασίες των 22 κιλών κάνναβης.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2

Άλλες τρεις συλλήψεις, επίσης στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης και της διερεύνησης της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, ακολούθησαν το βράδυ χθες. Συνελήφθησαν συγκεκριμένα, δύο άντρες, ηλικίας 43 και 28 ετών, και γυναίκα ηλικίας 43 ετών, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν στη βάση στοιχείων που προέκυψαν εναντίον τους.

Σε έρευνες που έγιναν, ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων, στην κατοχή και στην κατοικία του 28χρονου το χρηματικό ποσό ύψους 33,800 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 17,000 ευρώ., τα οποία κατακρατήθηκαν για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

ΠΙΣΤΟΛΙ

Επίσης, χρηματικό ποσό ύψους 900 ευρώ, καθώς και 12 γραμμάρια φυτικής ύλης κάνναβης, και αριθμός πυροτεχνημάτων και κροτίδων, ανευρέθηκαν μετά από έρευνα που έγινε και στην κατοικία του 43χρονου υπόπτου, ακολούθως της σύλληψης του χθες το βράδυ.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 3

Όλα τα ανευρεθέντα κατακρατήθηκαν επίσης για σκοπούς Εξετάσεων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται

 

Home