Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρήκαν μαχαίρια και ρόπαλο -Διαρρήξεις με κλεμμένο όχημα

Offsite Team -
08.02.2023

Βρήκαν μαχαίρια και ρόπαλο -Διαρρήξεις με κλεμμένο όχημα

Δυο συλλήψεις - Κλάπηκαν λεφτά, επιταγές και άλλα αντικείμενα

Μια διάρρηξη σε πρατήριο καυσίμων στην Πάφο αποκάλυψε σωρεία παραβάσεων και κλοπή οχήματος που συνδέθηκε με διαδοχικές διαρρήξεις δυο περιπτέρων στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2023. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 25χρονου και μιας 28χρονης.  Σε έρευνα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλο και αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  οι διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο περίπτερα στην Πάφο, στις 28 και 29 Ιανουαρίου, καθώς και σε πρατήριο καυσίμων στην Πάφο, που διαπράχθηκε

την περασμένη Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου. 

Από το πρατήριο κλάπηκαν χρήματα από το ταμείο, καθώς και μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, επιταγές πελατών και άλλα έγγραφα, ενώ από τα δύο περίπτερα κλάπηκαν χρήματα, λαχεία και πακέτα τσιγάρων.

>>>>Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί Ποταμιά:Δυο σφαίρες κατά των Ε/κ - Ψάχνουν από που<<<<

Οι δράστες της διάρρηξης του πρατηρίου καυσίμων, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διακινούνταν με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 29 Ιανουαρίου, ενώ ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, κοντά στην κατοικία του ιδιοκτήτη του, επίσης στην Πάφο.

Πρόσκρουση σε τοίχο

 Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή διάρρηξης του πρατηρίου, οι δράστες είχαν προσκρούσει με το κλοπιμαίο όχημα στην είσοδο του υποστατικού. Το όχημα εντοπίστηκε αργότερα την Κυριακή σε σημείο δρόμου στην Πάφο, όπου είχε ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση του σε τοίχο παρακείμενης κατοικίας. Για τη διάρρηξη του πρατηρίου καυσίμων προέκυψαν στοιχεία εναντίον των δύο υπόπτων, ενώ για τις διαρρήξεις των δύο περιπτέρων, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της ύποπτης 28χρονης γυναίκας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων ανευρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, αριθμός μαχαιριών και ένα ρόπαλο, που σύμφωνα με τον 25χρονο, ανήκουν στον ίδιο, ενώ στην κατοικία της 28χρονης ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, αριθμός πακέτων τσιγάρων και αριθμός ξυστών λαχείων που διερευνάται εάν είχαν κλαπεί από τα δύο περίπτερα.

Τις υποθέσεις διαρρήξεων περιπτέρων και κλοπής αυτοκινήτου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση διάρρηξης πρατηρίου.

Εναντίον της 28χρονης ύποπτης διερευνάται και υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού κατά τη σύλληψη της χθες το βράδυ, υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα. Η ίδια έδωσε δείγματα για διενέργεια τελικής εργαστηριακής εξέτασης ανίχνευσης ναρκωτικών.

Home