Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διαχείρισημη η πυρκαγιά στην Άλασσα

Offsite Team -
23.09.2022

Διαχείρισημη η πυρκαγιά στην Άλασσα

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο

Μετά από περίπου 5 και πλέον ώρες οι πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού είναι διαχειρίσιμη σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέα Κεττή.

Συγκεκριμένα η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και δένδρα.

>>>Κακόβουλη η φωτιά λέει ο κοινοτάρχης Άλασσας (Φωτο)<<<

Κατά την εξέλιξη οι πυροσβεστικές δυνάμεις προστάτευσαν υποστατικά συμπεριλαμβανομένου αποθηκών, πρατήριο πετρελαιοειδών και Βιολογικό Σταθμό.

1

Η πυρκαγιά αυτή την ώρα συνεχίζει να υφίσταται στο σκουπιδότοπο Βατί που η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων καθίσταται δύσκολη και επικίνδυνη ως επίσης στο υποστατικό ανακύκλωσης παλαιών οχημάτων όπου καίγεται μεγάλος αριθμός οχημάτων.

Οι δυνάμεις κατασβήνουν με μεγάλες ποσότητες νερού και αφρού τα εμπλεκόμενα στην πυρκαγιά οχήματα , προστατεύουν το υποστατικό διαχείρισης της ανακύκλωσης και η εταιρεία καθ'υπόδειξη μας μετακινεί οχήματα που δεν ενεπλάκησαν στην πυρκαγιά σε ασφαλή χώρο.

1

Άλλες δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν στο ύπαιθρο για πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς κατάσβεση μικρών εστιών και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Οι δυνάμεις θα επιχειρούν καθ'όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Εξάλλου η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ανοίξει ο  δρόμος Λεμεσού - Άλασσας ο οποίος ήταν κλειστός λόγω καπνών απο την πυρκαγιά και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Home