Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που έκλεισε στον αυτοκινητόδρομο

Offsite Team -
19.08.2022 - 15:32

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που έκλεισε στον αυτοκινητόδρομο

Φορτηγό παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε

Νεότερη ενημέρωση (16:25)

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς Επισκοπή, που γύρω στις 3.20 το απόγευμα της Παρασκευής, έκλεισε προσωρινά λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος, που παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Στο σημείο βρίσκονταν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Μετά και το άνοιγμα της αριστερής λωρίδας του δρόμου, η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

Προηγούμενη ενημέρωση

Κλειστή είναι από τις 3.20 το απόγευμα της Παρασκευής, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς Επισκοπή, λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος, που παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Η κυκλοφορία διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποχρεωτική η μάσκα σε Γυμνάσια και Λύκεια

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

*φωτογραφία αρχείου

Home