Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δράκου για πορίσματα: Αναμένω τον Γενικό Εισαγγελέα και θα μιλήσω

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
20.09.2022

Δράκου για πορίσματα: Αναμένω τον Γενικό Εισαγγελέα και θα μιλήσω

Διερωτήθηκε πως η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών γνωρίζει το πόρισμα για καταγγελίες κατά Κατσουνωτού

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Σε αναμονή για τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη μετά την παράδοση των πορισμάτων Αχιλλέα Αιμιλιανίδη για τις Φυλακές και Σάββα Μάτσα για το θάνατο του Αθανάσιου Νικολάου βρίσκεται η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου.

Μιλώντας (χθες Δευτέρα) στην Offsite News η κα Δράκου μάς είπε ότι «αναμένω τις αποφάσεις του Γενικού για τις καταγγελίες της Άννας Αριστοτέλους. Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε απλά διερωτώμαι με ποιον τρόπο η κα Αριστοτέλους γνωρίζει το πόρισμα Αιμιλιανίδη, αλλά δεν θέλω να μπω σε λογική αντιπαράθεσης.  Από την περασμένη Πέμπτη οπότε και δόθηκε το πόρισμα επικοινώνησα με τον Γενικό και μου ανέφερε ότι «επρόκειτο για ένα ογκοδέστατο πόρισμα το οποίο θα μελετηθεί. Ο Γενικός όταν ολοκληρώσει τη μελέτη καθηκόντως θα με ενημερώσει».

Το πρωί της Δευτέρας (19 Σεπτεμβρίου 2022) μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ η Άννα Αριστοτέλους υποστήριξε ότι από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το πόρισμα Αιμιλιανίδη φαίνεται να την δικαιώνει. 

>>>>Διαβάστε επίσης: Απαντά στον Αρχηγό η μητέρα Θανάση - «Ήταν όλοι διεφθαρμένοι»<<<<

Στη Λιμενική ο Κατσουνωτός

Οι εξελίξεις με την παράδοση του πορίσματος έφερε αλλαγή υπηρεσίας κι για τον ανώτερο αξιωματικό Μιχάλη Κατσουνωτό ο οποίος μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 τελούσε σε διαθεσιμότητα. Μετά από συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας και επιθυμία του κ. Κατσουνωτού από σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, αναλαμβάνει καθήκοντα στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

>>>> Διαβάστε επίσης: Δράκου: Ανοίγει τον φάκελο «Ιατροδικαστική Υπηρεσία»<<<<

Σε αναμονή και για πόρισμα Μάτσα

Η Υπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Offsite News μάς είπε ότι «αναμένω και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα για το πόρισμα Σάββα Μάτσα και Αντώνη Αλεξόπουλου,  αναφορικά με τα αίτια θανάτου του Αθανάσιου Νικολάου.  Όπως έγραψε η Offsite News o ποινικός ανακριτής εισηγείται τη δίωξη τεσσάρων προσώπων.  Σύμφωνα με το πόρισμα περιλαμβάνονται ονόματα, ανάμεσα στα οποία και των ενδεχόμενων δραστών της δολοφονίας.

Home