Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έβαλε φωτιά σε ελαστικά -Επεκτάθηκε σε κατάστημα και αυτοκίνητα

Offsite Team -
07.09.2022 - 07:01

Έβαλε φωτιά σε ελαστικά -Επεκτάθηκε σε κατάστημα και αυτοκίνητα

Thumbnail
Χειροπέδες σε 33χρονο

Γύρω στη 1.50 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιοχή στη Λευκωσία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διαπίστωσαν ότι σε τρία ακινητοποιημένα αυτοκίνητα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Την ίδια ώρα, σε παρακείμενο κατάστημα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, που επεκτάθηκε και σε δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε δεύτερο διπλανό κατάστημα. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, λεπτής σωματικής διάπλασης, που φορούσε ανοικτόχρωμη φανέλα, σκούρο παντελόνι, μαύρο καπέλο και έφερε τσαντάκι στον ώμο και που διακινείτο με ποδήλατο, είχε θέσει φωτιά σε σωρό από ελαστικά αυτοκινήτων που βρίσκονταν εξωτερικά του πρώτου καταστήματος. Η φωτιά επεκτάθηκε στο κατάστημα και στα δύο αυτοκίνητα στο διπλανό κατάστημα. 

Λίγο αργότερα, μέλη της Αστυνομίας που διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό του υπόπτου, εντόπισαν άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος ομοίαζε με το ύποπτο πρόσωπο που είχε θέσει τη φωτιά στη σωρό ελαστικών. Σε κοντινό σημείο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ένα ποδήλατο που ομοίαζε με το ποδήλατο με το οποίο διακινείτο ο δράστης. Ο 33χρονος ανακόπηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ ανακρινόμενος ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας τη διάπραξη του εμπρησμού στο κατάστημα.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 33χρονου υπόπτου, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις εμπρησμού του καταστήματος και εμπρησμού των πέντε συνολικά αυτοκινήτων, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.  

Home