Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκανε στο δρόμο ό,τι ήθελε μοτοσικλετιστής -Επίθεση σε αστυνομικό

Offsite Team -
24.09.2022

Έκανε στο δρόμο ό,τι ήθελε μοτοσικλετιστής -Επίθεση σε αστυνομικό

Η μοτοσικλέτα ήταν κλοπιμαία

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών, για παράνομη κατοχή μοτοσικλέτας που είχε κλαπεί, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας το βράδυ που πέρασε, στη Λευκωσία. 

 

Ο ύποπτος εντοπίστηκε να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα σε δρόμο στη Λευκωσία διαπράττοντας αριθμό παραβάσεων τροχαίας, ενώ μετά τη σύλληψη επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για το αδίκημα της επίθεσης.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του Υποσταθμού Λήδρας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν στην οδό Λεύκωνος, στη Λευκωσία, ανέκοψαν για έλεγχο τον 31χρονο μοτοσικλετιστή, η μοτοσικλέτα του οποίου δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. 

 

Για σκοπούς ελέγχου, ο 31χρονος οδηγήθηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία. Η κλοπή της μοτοσικλέτας διαπράχθηκε τον Ιούλιο, 2021, στην περιοχή Αγίου Δομετίου.

>>>>Διαβάστε επίσης: Έριχναν πέτρες σε αστυνομικούς - Έκλεψαν ρεύμα μετανάστες<<<<

 

Αφού ο 31χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της κλοπιμαίας μοτοσικλέτας, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Μετά τη σύλληψη, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας, ενώ την ίδια ώρα απείλησε και εξύβρισε τον αστυνομικό. 

 

Αυτός συνελήφθη και για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, της απειλής, και της δημόσιας εξύβρισης. Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 
Home