Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκλεβαν καντίνα Γυμνασίου επί 1 μήνα– Έψηναν μέχρι και σάντουιτς

Offsite Team -
02.12.2022

Έκλεβαν καντίνα Γυμνασίου επί 1 μήνα– Έψηναν μέχρι και σάντουιτς

Θέλεις να αναλάβεις μια σχολική καντίνα; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Είχαν κλέψει το κλειδί. Ο ιδιοκτήτης νόμιζε ότι το έχασε. Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ιδιοκτήτης κυλικείου σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας όταν αργά το βράδυ εντόπισε ανήλικους να βρίσκονται εντός του υποστατικού μαζεύοντας σνακ, άλλα προϊόντα αλλά ακόμη και ψήνοντας σάντουιτς. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Offsite News ο ιδιοκτήτης είχε προσέξει ότι κάποιες φορές υπήρχαν ελλείψεις σε προϊόντα ωστόσο αρχικά δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. 

>>> Διαβάστε επίσης: Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 24χρονο στην περιοχή Μακένζη <<<

Οι 2 ανήλικοι οι οποίοι φέρονται να έκλεβαν το κυλικείο για μεγάλο χρονικό διάστημα φέρονται να απέκτησαν πρόσβαση στον χώρο από κλειδί το οποίο είχαν κλέψει προηγουμένως και ενώ ο ιδιοκτήτης νόμιζε πως απλά το είχε χάσει. 

Ωστόσο, μετά από συνεχόμενες ελλείψεις ο ιδιοκτήτης του κυλικείου ενεργοποίησε συναγερμό ο οποίος και τελικά τον ειδοποίησε πως κάποιοι είχαν πετύχει πρόσβαση εντός του κυλικείου. Τότε, ο ίδιος μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο έφτασαν στο Γυμνάσιο όπου και εντόπισαν 2 ανήλικους εντός του κυλικείου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί και προχωρά με καταθέσεις. Μάλιστα φαίνεται πως οι 2 ανήλικοι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

*φωτογραφία αρχείου

Home