Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκρυβε με μηχανισμό τις πινακίδες της μοτοσικλέτας του (Φώτος)

Offsite Team -
17.06.2022 - 07:47

Έκρυβε με μηχανισμό τις πινακίδες της μοτοσικλέτας του (Φώτος)

Συνελήφθη ο 21χρονος κάτοικος Πάφου - Δεύτερη παρόμοια υπόθεση σε λίγες μέρες

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο,  μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 10.30 για έλεγχο στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, μοτοσικλέτα η οποία οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο. 

>>> Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι - Σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος <<<

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, κάτοικος Πάφου, το οποίο από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

>>> Όλες οι εξελίξεις με την υπόθεση της Άννας Αριστοτέλους

τξρ

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας, υπήρχε ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός απόκρυψης των πινακίδων εγγραφής, ενώ φαίνονται να υπήρχαν εμφανείς μετατροπές και παραποιήσεις σε αυτή.  

Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Πάφου όπου η μοτοσικλέτα κρατήθηκε για να τύχει έλεγχου από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενώ ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς και αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

ξτδ

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, έγιναν συνολικά 30 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις ενώ κατασχέθηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο για περαιτέρω έλεγχο. 

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε παρόμοιο περιστατικό με αυτοκίνητο που έκρυβε τις πινακίδες εγγραφής του. 

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Home