Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επεισόδια ΓΣΠ: Φωτιά σε αυτοκίνητο από φωτοβολίδα

Offsite Team -
03.10.2022 - 11:04

Επεισόδια ΓΣΠ: Φωτιά σε αυτοκίνητο από φωτοβολίδα

Σοβαρά επεισόδια με φωτοβολίδες, πέτρες, τραυματισμό οπαδού στο κεφάλι και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Σοβαρά επεισόδια με πέτρες και φωτοβολίδες και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οπαδού στο κεφάλι και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο, ένα εκ των οποίων πήρε φωτιά από φωτοβολίδα, σημειώθηκαν χθες έξω από το ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, στα οποία υπήρξε ρήξη φωτοβολίδων, πετρών και άλλων αντικειμένων.

>>> Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο 25χρονος οπαδός από τα επεισόδια στο ΓΣΠ

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν μια φωτοβολίδα να προκαλέσει φωτιά σε διερχόμενο όχημα, ενώ εστίες φωτιάς υπήρξαν και σε παρακείμενα χωράφια, κοντά στα γήπεδα Futsal τα οποία βρίσκονται απέναντι από το ΓΣΠ και δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε πως μετά το πέρας του αγώνα, οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια ρίχνοντας πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα μεταξύ τους.

Από την ανταλλαγή αντικειμένων, ανέφερε, ένας διερχόμενος οπαδός δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Επίσης, από τη ρήξη φωτοβολίδων, σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που δεν είχαν σχέση με τον αγώνα, έπεσε φωτοβολία και πήρε φωτιά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο και από τη φωτιά καταστράφηκε το μπροστινό του μέρος, ευτυχώς ωστόσο, οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν χωρίς να πάθουν κάτι.

Στη σκηνή των επεισοδίων, όπως είπε ο κ. Ανδρέου στο ΚΥΠΕ, έσπευσε αστυνομική δύναμη με αντιοχλαγωγικές ομάδες, οι οποίες χρησιμοποιώντας δακρυγόνα διέλυσαν τους οπαδούς, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή στα χωράφια της περιοχής.

Η Αστυνομία δεν κατάφερε χθες να προβεί σε συλλήψεις, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Ανδρέου, σήμερα μελετά τα βίντεο από τα επεισόδια και στόχος της είναι να προχωρήσει σε αναγνώριση προσώπων και συλλήψεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη, κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας οπαδός έπεσε μέσα στην καταπακτή μπροστά από τη Βόρεια κερκίδα. Από την πτώση προκλήθηκε στον οπαδό κάταγμα σπονδύλου.

ΚΥΠΕ

Home