Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επέμβαση ΜΜΑΔ στην Μενόγεια μετα τα επεισόδια - 4 συλλήψεις

Offsite Team -
06.09.2022

Επέμβαση ΜΜΑΔ στην Μενόγεια μετα τα επεισόδια - 4 συλλήψεις

Οι 4 συλληφθέντες θεωρήθηκαν ως υποκινητές των επεισοδίων.

Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας «Λίμνες» στην Μενόγεια.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 ξεκίνησαν επεισόδια από ομάδα αλλοδαπών οι οποίοι υποστήριζαν ότι καθυστερούν οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

«Οι αντιδράσεις είχαν ξεκινήσει από χθες βράδυ, όπου παρά τις διαβεβαιώσεις που τους δόθηκαν ότι οι διαδικασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αυτοί προχώρησαν στο κάψιμο δύο σκηνών και στην πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του κέντρου».

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετανάστες έκαψαν αντίσκηνα και έκαναν ζημιές στην Μενόγεια

Παράλληλα, σήμερα αφού παραβίασαν την εσωτερική περίφραξη του χώρου διαμονής τους, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης στο κέντρο φιλοξενίας και παρεκτρέπονταν. Παρά τις προειδοποιήσεις που τους έγιναν, αυτοί συνέχισαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση της ΜΜΑΔ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Οι 4 συλληφθέντες θεωρήθηκαν ως υποκινητές των επεισοδίων.

Home