Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έτρεχε η Πυροσβεστική στην Λευκωσία την Τρίτη λόγω σφοδρών ανέμων

Offsite Team -
07.09.2022 - 09:41

Έτρεχε η Πυροσβεστική στην Λευκωσία την Τρίτη λόγω σφοδρών ανέμων

Σε κλήσεις λόγω προβλημάτων που προέκυψαν λόγω σφοδρών ανέμων ανταποκρίθηκε χθες, Τρίτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε περιοχές της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Κατολισθήσεις πετρών εξαιτίας βροχών

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής, οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας είχαν δέκα κλήσεις για βοήθεια λόγω σφοδρών ανέμων. Οι κλήσεις αφορούσαν πτώσεις / μετακινήσεις δέντρων και επικίνδυνων αντικειμένων και πτώσεις υπέργειων καλωδίων.

Όπως αναφέρεται, σε μία περίπτωση προκλήθηκε πυρκαγιά σε φοινικόδεντρο σε αυλή οικίας στην Ανθούπολη από πτώση και σπινθηρισμούς καλωδίου της Α.Η.Κ, για την κατάσβεση της οποίας εργάστηκαν 3 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Ακροπόλεως και Λακατάμιας. Βοήθεια παρείχε η εθελοντική ομάδα «SupportCy».

Διαβάστε επίσης: Πτώσεις δέντρων εξαιτίας σφοδρών ανέμων-Επί ποδός η Πυροσβεστική

Οι περιοχές που επηρεάστηκαν ήταν Ανθούπολη, Δευτερά, Ψημολόφου, Πέρα Ορεινής, Επισκοπειό, και Τσέρι.

Εξάλλου, σε σχέση με την υπόθεση 33χρονου, ο οποίος γυρνούσε με ποδήλατο και έβαζε φωτιές τις πρωινές ώρες την οποία διερευνά η Αστυνομία, η Πυροσβεστική σημειώνει ότι τις πρωινές ώρες σήμερα τέθηκε φωτιά σε 4 ακινητοποιήμενα οχήματα αγνώστων στοιχείων τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα δίπλα από συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στη Λευκωσία. Λίγο αργότερα, σημειώθηκε πυρκαγιά σε σωρό από ελαστικά έξω από το συνεργείο ελαστικών στη Λευκωσία. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε καλυμμένο εξωτερικό χώρο όπου υπήρχαν μηχανήματα επιδιόρθωσης ελαστικών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Home