Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εξέλιξη: Βρέθηκε το κλεμμένο αγαλματίδιο της Πάφου

Offsite Team -
07.02.2023

Εξέλιξη: Βρέθηκε το κλεμμένο αγαλματίδιο της Πάφου

Μετά από επιχείρηση το πρωί - Εντοπίστηκε σε πυκνή βλάστηση

Mετά από 15 σχεδόν μέρες εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στην Τρεμιθούσα της Πάφου το κλεμμένο αγαλματίδιο με μπρούντζο αξίας 10.000 ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.  Το αγαλματίδιο εντοπίστηκε μετά από επέκταση των ερευνών της Αστυνομίας και εντοπίστηκε ο κυρίως κορμός του γλυπτού μαζί με τα χέρια. Τα τεμάχια του αγάλματος βρέθηκαν σε πυκνή βλάστηση. 

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί για την υπόθεση ένα 50χρονο ενώ με απόφαση του Δικαστηρίου Πάφου παραμένουν υπό κράτηση 37χρονος και 43χρονη. Αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου για τον 55χρονο, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού 50χρονου.

γλυπτο

Η υπόθεση που διερευνάται αφορά, τα αδικήματα της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς, διότι έχει διαπιστωθεί ότι το αγαλματίδιο έχει καταστραφεί, καθώς και το αδίκημα της κλεπταποδοχής.

>>>>Διαβάστε επίσης: Τεμάχισαν το γλυπτό οι δράστες - Παραδέχτηκε την κλοπή ο 55χρονος<<<

Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερις απ’ αυτούς το είχαν πουλήσει στον 24χρονο έναντι της τιμής των 85 ευρώ που αφορά την αξία του ως μέταλλο και όχι ως γλυπτό.

>>>>Διαβάστε επίσης: Νέο σενάριο για την κλοπή του γλυπτού - Μαρτυρία για κλεπταποδοχή<<<<<

 

Home