Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φόνος Λατσιά: Ανανεώθηκαν τα διατάγματα κράτησης των 7 υπόπτων

Offsite Team -
13.01.2023

Φόνος Λατσιά: Ανανεώθηκαν τα διατάγματα κράτησης των 7 υπόπτων

Είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και τελούσαν υπό κράτηση

Συνεχίζονται οι αστυνομικές εξετάσεις για πλήρη εξιχνίαση της υπόθεση φόνου, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη, που διαπράχθηκε στις 04 Ιανουαρίου, στα Λατσιά. Το πρωί σήμερα, οι εφτά ύποπτοι, που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και τελούσαν υπό κράτηση, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, ανανέωσε τα διατάγματα κράτησης τους, για περίοδο ακόμη πέντε ημερών, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Λατσιά: Στο εδώλιο και οι 7 - Καταχωρείται η υπόθεση

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.45 το βράδυ της Τετάρτης, 04 Ιανουαρίου, σε πολυκατοικία στην περιοχή Λατσιών, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν εναντίον του 61χρονου. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, στα οποία ο 61χρονος ανέφερε ότι είχε χτυπηθεί από άλλα πρόσωπα. Λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αφού εξετάστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου που είχε κληθεί στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ενδείξεις ζωής, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 05/01/2023, σχετικό).

Στη σκηνή κλήθηκαν για αυτοψία ιατροδικαστές, σύμφωνα με τα ευρήματα των οποίων, ο 61χρονος έφερε διάφορες εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα. Σύμφωνα με τα ευρήματα από την νενομισμένη νεκροτομή που την επόμενη μέρα διενήργησαν οι ιατροδικαστές στη σορό, ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία αιμορραγίας από τραυματικές κακώσεις αγγείων και οργάνων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον των εφτά υπόπτων, έξι άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 24 μέχρι και 35 ετών. 

Συγκεκριμένα, δύο άντρες ηλικίας 35 και 26 ετών και γυναίκα ηλικίας 31 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά τη διάπραξη του φόνου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 05 Ιανουαρίου, ενώ άλλοι δύο άντρες, ηλικίας 24 και 25 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της ίδιας μέρας, (Αστυνομικά Δελτία Αρ. 1, ημερομηνίας 05/01/2023, και Αρ. 1 και Αρ. 3, ημερομηνίας 06/01/2023, σχετικά). Οι έκτος και έβδομος ύποπτος, άντρες ηλικίας 27 και 28 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 4, ημερομηνίας 06/01/2023 και Αστυνομικά Δελτία Αρ. 1 και Αρ. 3, ημερομηνίας 07/01/2023, σχετικά).

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Home