Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χειροπέδες σε 42χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Offsite Team -
20.09.2022 - 07:29

Χειροπέδες σε 42χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Thumbnail
Σύλληψη 42χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου

Στη σύλληψη 42χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι δύο υποθέσεις καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία χθες, από τους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον πρώτο παραπονούμενο, μεταξύ των ημερομηνιών 17 και 19 Σεπτεμβρίου 2022, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα του και έκλεψαν, διάφορες τραπεζικές επιταγές, ένα ηλεκτρικό εργαλείο και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι διέρρηξαν κατάστημά και έκλεψαν χρηματικό ποσό. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, σχετικά με τις δύο υποθέσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 42χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου. 

Χθες το μεσημέρι, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο στην επαρχία Λάρνακας. Συνοδηγός του οχήματος, ήταν ο 42χρονος και σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, χρηματικό ποσό ύψους €3,870. Ο 42χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του, το πιο πάνω ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο οδηγός του οχήματος ανακρίθηκε χωρίς να προκύψει κάτι επιλήψιμο εναντίον του. 

Ακολούθως ο 42χρονος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Home