Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χιλιάδες οι μετανάστες στο Πουρνάρα και τους έδωσαν 200 φωσφόρα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
19.01.2023 - 13:29

Χιλιάδες οι μετανάστες στο Πουρνάρα και τους έδωσαν 200 φωσφόρα

Για να τους προσέχουν οι οδηγοί το βράδυ - Έρευνες για το ψεσινό σοβαρό τροχαίο

Του Γιωργου Μιχαηλίδη

Το πολύ σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Κέντρο ΦΙλοξενίας «Πουρνάρα» με εμπλοκή πεζού μετανάστη από το Κόγκο  φέρνει στην επιφάνεια το θέμα ασφάλειας γύρω από το Κέντρο Φιλοξενίας. 

Όπως πληροφορείται η Offsite News η Αστυνομία παρέδωσε 200 φωσφορούχα γιλέκα στο Κέντρο Φιλοξενίας για ασφάλεια των μεταναστών που κινούνται γύρω από το Κέντρο. Σημειώνεται ότι με βάση με τα στοιχεία που παραδίδονται από το Υπουργείο Εσωτερικών οι αριθμοί  κάθε μέρα αλλάζουν. Για παράδειγμα, χθες Τετάρτη που σημειώθηκε το τροχαίο, το ΥΠΕΣ έδωσε ότι στο Κέντρο φιλοξενούνται 1600 άτομα.

>>>>Διαβάστε επίσης: Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Επ. Λευκωσίας-Έκλεισαν και οι 2 λωρίδες

Ήδη οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για διερεύνηση των αιτιών του πολύ σοβαρού τροχαίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση,   δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να ανατραπεί. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι υπάρχει πεζός αλλοδαπός σοβαρά τραυματίας.

Γύρω στις 7:30 μ.μ. η αστυνομία ενημέρωση ότι λόγω της σοβαρής οδικής σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 6.50 μ.μ. στον αυτ/δρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες προς Τρόοδος. Γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης από τον κυκλικό κόμβο Κοκ/τριμιθιάς. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.  

              

Home