Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ήλθε Κύπρο φορτωμένος 13 kg κάνναβη - Στη φυλακή 9 χρόνια

Offsite Team -
06.02.2023

Ήλθε Κύπρο φορτωμένος 13 kg κάνναβη - Στη φυλακή 9 χρόνια

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας τον περασμένο Νοέμβριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο  Λάρνακας σε άντρα ηλικίας 23 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών. Ο 23χρονος είχε συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας τον περασμένο Νοέμβριο, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε αφιχθεί από το εξωτερικό, μεταφέροντας στις αποσκευές του 13 κιλά περίπου, ποσότητα κάνναβης,

Την 1 η Νοεμβρίου, 2022 συγκεκριμένα, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν στην κατοχή του 23χρονου, ο οποίος αφίχθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού, μία αποσκευή, η οποία περιείχε τέσσερις νάιλον σακούλες, εντός των οποίων υπήρχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού βάρους 13 κιλών περίπου. 

Ο 23χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

>>>>Διαβάστε επίσης: Μπέρδεμα με τους πυροβολισμούς στην Ποταμιά - H θέση Αστυνομίας<<<<

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τη μαρτυρία που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή και αφού έκρινε ένοχο τον 23χρονο κατηγορούμενο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων. 

ΚΑΝΝΑΒΗ 2

Η ποινή φυλάκισης φέρει ισχύ από τις 10 Νοεμβρίου, 2022, ημερομηνία από την οποία ο 23χρονος κρατείτο ως υπόδικος στο Τμήμα Φυλακών για σκοπούς εκδίκασης της υπόθεσης.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

 

Home