Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΙΣΟΤΗΤΑ: Ικανοποίηση για την αναβάθμιση κλιμάκων στην Αστυνομία

Offsite Team -
22.10.2022

ΙΣΟΤΗΤΑ: Ικανοποίηση για την αναβάθμιση κλιμάκων στην Αστυνομία

Αυτά θα είναι τα καθήκοντα των 300 ειδικών αστυνομικών
Ήρθαμε πολλές φορές σε αντίθετες πλεύσεις με τον Αρχηγό για πολλά θέματα των εργαζομένων στην Αστυνομία λέει η συντεχνία

Ευαρέσκεια και ικανοποίηση για την αναβάθμιση των κλιμάκων στα σώματα ασφαλείας, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο κλάδος αστυνομικού σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ.

«Μάθαμε να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Ήρθαμε πολλές φορές σε αντίθετες πλεύσεις με τον Αρχηγό για πολλά θέματα των εργαζομένων στην Αστυνομία και στο μέλλον αναπόφευκτα θα ξαναγίνει αυτό. Όμως πάντα μέσα στα πλαίσια του Συνδικαλισμού.  Επειδή όμως γνωρίζουμε σήμερα καταστάσεις και γεγονότα, λέμε ξεκάθαρα ότι εάν δεν υποστήριζε σθεναρά ο Σ. Παπαθεοδώρου το δίκαιο για το συγκεκριμένο θέμα, με τηνδική του συμβολή και τα δικά του επιχειρήματα, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για τον ορθό κανονισμό αναβάθμισης των Αστυνομικών. Αλλά για  έναν εντελώς διαφορετικό λανθασμένο κανονισμό, που παρουσιάσθηκε εγγράφως στο υπ. οικονομικών στις 8/9/22 και το οποίο κατέχουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κλάδος προσθέτει ότι θα συνεχίσουν τον συνδικαλιστικό τους αγώνα "με στόχους την επανατοποθέτηση στο σωστό πλαίσιο συνθηκών εργασίας  των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας". Προγραμμάτισαν ήδη, καταλήγει η ανακοίνωση, τα επόμενα βήματα για την επανάκτηση των αυτονόητων εργασιακών τους δικαιωμάτων, «ως οι πιο αδικημένοι στην Ευρώπη, εδώ και πολλές δεκαετίες".

ΚΥΠΕ

Home