Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καταστράφηκε ολοσχερώς το ηλεκτρολογικό εργαστήριο στο Παραλίμνι

Offsite Team -
18.08.2022 - 15:12

Καταστράφηκε ολοσχερώς το ηλεκτρολογικό εργαστήριο στο Παραλίμνι

Φωτογραφίες - Προκλήθηκαν ζημιές και σε δύο διαμερίσματα

Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά, ηλεκτρολογικό εργαστήριο αυτοκινήτων που βρισκόταν στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο διαμερίσματα του πρώτου ορόφου.  

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 11.40 της Πέμπτης 18 Αυγούστου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι υπήρχε πυρκαγιά σε ηλεκτρολογικό εργαστήριο αυτοκινήτων που βρίσκεται στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με τη χρήση τριών πυροσβεστικών οχημάτων κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ηλεκτρολογικό εργαστήριο με το περιεχόμενο του, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην εξωτερική βαφή του κτιρίου και ελαφρές ζημιές σε δυο διαμερίσματα, τα οποία βρισκόταν στον πρώτο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγαζόταν το εργαστήριο».

1

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, «κατά τον χρόνο τις πυρκαγιάς οι ένοικοι των διαμερισμάτων απουσίαζαν και έτσι δεν προκλήθηκε τραυματισμός οποιουδήποτε προσώπου. Από το εργαστήριο μετακινήθηκαν σε ανοικτό χώρο οκτώ κύλινδροι διαφόρων διαστάσεων και αερίων για σκοπούς ασφαλείας».

Η σκηνή, ανέφερε «αποκλείστηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και απομακρύνθηκαν θαμώνες παρακείμενου υποστατικού. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας».

Σημειώνεται ότι το εργαστήριο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home