Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λήξη συναγερμού: Ξύλινο κουτί το ύποπτο αντικείμενο (Φωτο)

Offsite Team -
17.08.2022 - 17:12

Λήξη συναγερμού: Ξύλινο κουτί το ύποπτο αντικείμενο (Φωτο)

Φωτογραφία: Έγιναν δύο ελεγχόμενες εκρήξεις - Τι περιείχε μέσα το κουτί

Αίσιο τέλος στο περιστατικό του ύποπτου αντικειμένου στην περιοχή Κάππαρη, αφού όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ξύλινο κουτί που περιείχε μέσα κομμάτια από μόλυβδο που χρησιμοποιούνται για ψάρεμα.

Έγιναν δύο ελεγχόμενες εκρήξεις από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας για εξουδετέρωση οποιασδήποτε εκρηκτικής ύλης ή μηχανισμού πιθανόν να περιείχε το ύποπτο αντικείμενο, ώστε να ελεγχθεί με ασφάλεια το αντικείμενο στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κουτί ήταν περιτυλιγμένο με κομμάτια από σχοινί και κολλητική ταινία, δίνοντας την εντύπωση ότι μπορεί να πρόκειται και για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

1

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 14.00 εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, ένα ύποπτο αντικείμενο που προσομοιάζει με τσαντάκι μέσης.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και πυροτεχνουργός της Αστυνομίας για να εξετάσει το ύποπτο αντικείμενο, ενώ ένοικοι του συγκροτήματος και παρακείμενων κατοικιών εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, σε ασφαλή χώρο.

Home