Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νεαρός εγκλωβίστηκε στο ναυάγιο Αγ. Δημήτριος στην Πάφο

Offsite Team -
08.06.2022 - 09:00

Νεαρός εγκλωβίστηκε στο ναυάγιο Αγ. Δημήτριος στην Πάφο

Πήγε στην περιοχή με πλαστική βάρκα για σκοπούς φωτογράφισης

Ένα νεαρό ηλικίας 26 ετών ο οποίος εγκλωβίστηκε στο ναυάγιο Δημήτριος ΙΙΙ στη Χλώρακα διέσωσε στις 14:00 το απόγευμα της Τρίτης στην Κισσόνεργα η Λιμενική Αστυνομία Πάφου.

Διαβάστε επίσης: Μερικά από τα εντυπωσιακά ναυάγια της Κύπρου

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μετά από πληροφορία που λήφθηκε στη Λιμενική από ναυγοσώστη ότι η θάλασσα ξέβρασε στην περιοχή Κισσόνεργας μια πλαστική βάρκα περιπτέρου στην οποία υπήρχε τηλέφωνο σήμανε συναγερμός για εντοπισμό του προσώπου που επέβαινε σε αυτή.

Σκάφος της Λιμενικής έσπευσε στην περιοχή και μετά από έρευνες εντόπισε στο ναυάγιο Δημήτριος ΙΙΙ νεαρό ηλικίας 26 ετών ο οποίος, όπως ανέφερε, πήγε στην περιοχή με πλαστική βάρκα για σκοπούς φωτογράφισης. Λόγω του αέρα η βάρκα απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να επιστρέψει στη στεριά.

Σημειώνεται πως σήμερα το ναυάγιο του Δημήτριος ΙΙΙ λόγω της μικρής απόστασης του από την ακτή, που δεν ξεπερνά τα 10 μέτρα, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε ντόπιους εκδρομείς όσο και σε ξένους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι, καθημερινά κατακλύζουν την περιοχή με σκοπό να φωτογραφηθούν έχοντας για φόντο το ναυάγιο.

Την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε στο ναυάγιο εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

ΚΥΠΕ

Home