Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου 

Offsite Team -
27.09.2022

Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου 

Διόρισε ένα η Δράκου αλλά εκκρεμούν ακόμα δύο διορισμοί

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Στέφη Δράκου, έχει προάξει τον κ. Ιωάννη Γεωργίου, στη θέση του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας.

Η κα Δράκου δέκτηκε σήμερα στο γραφείο της τον νέο Βοηθό Αρχηγό τον οποίο και συνεχάρη για τον διορισμό του, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα, υψηλά καθήκοντά του.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργίου ευχαρίστησε την  κα. Υπουργό διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, σε συνεργασία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και την υπόλοιπη Ηγεσία, για την επίτευξη και υλοποίηση των στόχων και επιδιώξεων της Αστυνομίας.

>>> Προαγωγές Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας… με δόσεις

Υπενθυμίζεται ότι η Offsite News είχε αναφέρει ότι πρώτα θα προαχθεί ο ένας Βοηθός με τον νέο Βοηθό Αρχηγό να είχε το προβάδισμα. 

Ακολούθως, θα συσταθεί Επιτροπή Αξιολόγησης  με στόχο να επιλεγούν οι άλλοι δυο εκλεκτοί. Όπως πληροφορούμαστε, προκρίνονται αυτή τη στιγμή τα ονόματα των ανώτερων αξιωματικών Ιάκωβου Ιωάννου και Μάριου Χριστοφίδη. Ωστόσο, τις δικές τους πιθανότητες έχουν και 1-2 άλλοι αξιωματικοί.

Home