Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο ΑΗΚ και ανατράπηκε - Έκλεισε δρόμος

Offsite Team -
19.08.2022 - 18:39

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο ΑΗΚ και ανατράπηκε - Έκλεισε δρόμος

Στο νοσοκομείο 2 πρόσωπα

Κλειστός είναι από τις 6.20 το απόγευμα, ο δρόμος Καλού Χωριού και Αγίας Άννας, στην επαρχία Λάρνακας, σε σημείο του δρόμου μετά το Κοινοτικό Γήπεδο Καλού Χωριού και πριν το πεδίο βολής Καλού Χωριού, λόγω πρόσκρουσης διερχόμενου αυτοκινήτου σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ανατροπής του οχήματος στο σημείο. Ο δρόμος είναι κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις προς Αγία Άννα και προς Καλό Χωριό.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων της περιοχής.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο παραλήφθηκαν προληπτικά από πλήρωμα ασθενοφόρου, για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Home