Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ομάδα Ζ Λ/σού: Καταδίωξη 10 μοτοσικλετιστών μέχρι τη Λευκωσία

Offsite Team -
04.09.2022

Ομάδα Ζ Λ/σού: Καταδίωξη 10 μοτοσικλετιστών μέχρι τη Λευκωσία

Προσπάθησαν να επιτεθούν και στον υπεύθυνο της ομάδας "Ζ"

Καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/9) από τη Λεμεσό μέχρι την είσοδο της Λευκωσίας. 

>>> Αστυνομία: Κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, ο υπεύθυνος της ομάδας "Ζ", εντόπισε 10 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στον Ύψωνα, από τις οποίες η μία δεν είχε πινακίδες. 

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Όταν τον αντιλήφθηκαν οι μοτοσικλετιστές, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον ρίξουν στο έδαφος. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας "Ζ" Λεμεσού, όπου άρχισε η καταδίωξη των 10 μοτοσικλετών από τη Λεμεσό μέχρι και την είσοδο της Λευκωσίας. 

Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας "Ζ", κατάφεραν και ανέκοψαν τις μοτοσικλέτες και διαπίστωσαν πως αυτή χωρίς πινακίδες ανήκει σε πρόσωπο από τη Λευκωσία. 

Υπενθυμίζεται πως κατά τους τροχονομικούς από την ελέγχους από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα το πρωί,  κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ έγιναν συνολικά 169 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

 

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Home