Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάφος: Τραυματισμός 59χρονου που ασχολείτο με γεωργικές εργασίες

Offsite Team -
30.12.2022

Πάφος: Τραυματισμός 59χρονου που ασχολείτο με γεωργικές εργασίες

€50.000 στους πληγέντες γεωργούς από αντίξοες καιρικές συνθήκες
Φέρει κατάγματα αριστερών πλευρών,αριστερής κλείδας,δεξί χεριού & ρήξη σπλήνας & κρατήθηκε για νοσηλεία - Εκτός κινδύνου

Πενηνταεννιάχρονος τραυματίστηκε με τον γεωργικό του ελκυστήρα ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στην κοινότητα Στατού Αγίου Φωτίου.

Σύμμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 29.12.22 στις 15:15 τηλεφώνησε στην Αστυνομία 59χρονος και ανέφερε ότι βρισκόταν τραυματισμένος στην περιοχή του χωριού Στατός Άγιος Φώτιος κατόπιν ατυχήματος που είχε με τον γεωργικό του ελκυστήρα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου και ασθενοφόρο μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαπιστώθηκε ο 59χρονος στην προσπάθεια του να κατέβει από τον γεωργικό ελκυστήρα ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία φαίνεται ότι αγκριστρώθηκε το σακάκι του στο μοχλό ταχυτήτων με αποτέλεσμα ο ελκυστήρας να κινηθεί προς τα μπροστά και να τον παρασύτει μαζί του. Ο ελκυστήρας ακολούθως κτύπησε και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο σταματημένο αυτοκίνητο .

Ο 59χρονος που μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει κατάγματα αριστερών πλευρών, αριστερής κλείδας, δεξί χεριού και ρήξη σπλήνας και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ

Home