Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε επ' αόριστον απεργία οι δεσμοφύλακες της Ισότητας

Offsite Team -
13.09.2022 - 12:07

Σε επ' αόριστον απεργία οι δεσμοφύλακες της Ισότητας

Η ανακοίνωση της συντεχνίας

Επ’ αόριστον απεργία αποφάσισε η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ του Κλάδου Δεσμοφυλάκων.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των 141 μελών του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων, κατά την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα όπως από τις 19 Σεπτεμβρίου τελούν σε επ’ αόριστον απεργία. Η εν λόγω απόφαση έτυχε, στη συνέχεια, της έγκρισης του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας.

Όπως αναφέρεται, οι λόγοι της απόφασης αφορούν πρώτον, στην "αθέτηση της υπόσχεσης που δόθηκε εκ μέρους της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Στέφης Δράκου, από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου κ. Λούη Παναγή στις 4/3/2022 (στη συνάντηση που είχαμε στο Υπουργείο), για αναβάθμιση της μισθοδοτικής κλίμακας των Δεσμοφυλάκων ταυτόχρονα με την αναβάθμιση των κλιμάκων των Αστυνομικών, και δεύτερον, στην πρόσφατη απόφαση απόρριψης του αιτήματος της Συντεχνίας μας για παροχή του ειδικού επιδόματος στους Δεσμοφύλακες από το Υπουργείο Οικονομικών, παρά τη θετική σύσταση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης".

ΚΥΠΕ

Home