Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σκοπευτικοί αγώνες με παρουσία και αστυνομικών σκύλων (Pics-Vid)

Offsite Team -
17.09.2022 - 18:38

Σκοπευτικοί αγώνες με παρουσία και αστυνομικών σκύλων (Pics-Vid)

Στόχος η ενίσχυση του ΚΑΔ (Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας)

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, συνδιοργάνωσε με τη Σκοπευτική Οργάνωση Αμμοχώστου και το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» ΚΕ.ΠΑ στο Παραλίμνι Σκοπευτικούς Αγώνες ως στόχο την ενίσχυση του ΚΑΔ (Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας).

Εκεί ήταν και ο κλάδος αστυνομικών σκύλων που διαχρονικά αναλαμβάνει πολύ δύσκολες αποστολές, όπως για παράδειγμα την ανίχνευση εκρηκτικών υλών.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

h

hm

Σπουδαία τα επιτεύγματα του τμήματος, επίσης, στην ανεύρεση χαμένων προσώπων, καθώς ουκ ολίγες φορές έδωσε τη... λύση.

>>> Διαβάστε επίσης: Μαχαιράς: Έχασαν τον προσανατολισμό τους και εγκλωβίστηκαν <<<

ih

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, συνδιοργάνωσε με τη Σκοπευτική Οργάνωση Αμμοχώστου και το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» ΚΕ.ΠΑ στο Παραλίμνι, σήμερα Σάββατο 17/9/2022, Σκοπευτικούς Αγώνες για οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας (ΚΑΔ), για τους καρκινοπαθείς της επαρχίας Αμμοχώστου, στη μνήμη του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου, Ανώτερου Αστυνόμου Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

o

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίδειξη από τον Κλάδο Αστυνομικών Σκύλων και Πυροτεχνουργών της Αστυνομίς, ενώ στους σκοπευτικούς αγώνες έλαβαν μέρος 40 σκοπευτές. Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν κύπελλα από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχώστου, Αστυνόμο Α΄ Γεώργιο Οικονόμου, για τις Κατηγορίες Αστυνομικοί, Σκοπευτές, Κυνηγοί, Βετεράνοι +55 και Έφηβοι U21.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη υποστήριξαν των Δημάρχων Παραλιμνίου, Αγίας Ναπας, Δερύνειας και Σωτήρας, παρέστησαν Αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ο Δήμαρχος Σωτήρας, Βουλευτές και οι τοπικές αρχές.

ioh;

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για ενίσχυση του ΚΕΠΑ».

kj

Home