Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύλληψη Τούρκου στην Αγία Νάπα - Έσπασε στο ξύλο 2 πρόσωπα

Offsite Team -
15.09.2022 - 11:05

Σύλληψη Τούρκου στην Αγία Νάπα - Έσπασε στο ξύλο 2 πρόσωπα

Στο Νοσοκομείο οι δύο στο κελί 41χρονος

Την κράτηση 41χρονου, αιτητή ασύλου από την Τουρκία για περίοδο 8 ημερών διέταξε χθες (14/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί της ίδιας ημέρας για αδικήματα απαγωγής, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν το βράδυ της (12/9) στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα το βράδυ τις (12/9) στην Αγία Νάπα ο 41χρονος φέρεται να εξανάγκασε με βία 47χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου να εισέλθει στο όχημα του και στην συνέχεια τον μετέφερε παρά την θέληση του στο διαμέρισμα 46χρονης από την Νορβηγία στο Παραλίμνι, με την οποία ο 47χρονος διατηρούσε στο πρόσφατο παρελθόν δεσμό.

Στην συνέχεια ο 41χρονος εισήλθε παράνομα και με βία στο διαμέρισμα της 46χρονη, κρατώντας τον 47χρονο από το λαιμό και άρχισε στην παρουσία της να τον κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι ενώ επιτέθηκε και κτύπησε και την 46χρονη.

Η 46χρονη κατόρθωσε και κάλεσε την αστυνομία και με την άφιξη του περιπολικού οχήματος στην θέα των φάρων ο 41χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι και τράπηκε σε φυγή.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, κάταγμα στο σφηνοειδές οστό και αριστερό περικωχικό αιμάτωμα. Η 46χρονη έφερε κάκωση και οίδημα στο δεξί χέρι. Ο 47χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η 46χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

Home